HANOS food groothandel 

Op de HANOS foodafdelingen profiteert u van het gemak van alles onder één dak. Het
totaalassortiment foodproducten omvat werkelijk alles wat er aan levensmiddelen nodig is in de horeca, grootverbruik en bedrijvenmarkt. Natuurlijk vindt u bij HANOS Internationale Horeca Groothandel voor elk horeca segment en elk inkoopbudget alle ‘bekende’ merken en heel veel topproducten onder het eigen HANOS label.

HANOS huismerken, een goede Selektie

De juiste prijs-kwaliteit verhouding is belangrijk, daarom maakt u met de huismerken van HANOS een goede keuze. Bij ons staan kwaliteit, variatie en kostenbewustzijn centraal. De prijzen zijn scherp en de kwaliteit van onze huismerken is minstens zo goed als die van de ‘bekende’ A-merken. De HANOS huismerken zijn dan ook niet voor niets een begrip in de professionele markt!
Het label HANOS Selektie vindt u door het hele foodassortiment heen, van koffie en thee tot zuidvruchten en zoetwaren. De door HANOS geselecteerde snacks en sauzen vindt u terug binnen het label JUMBO; hoogstaande kwaliteit tegen een wel heel aantrekkelijke prijs en onder het label Gold Medal biedt HANOS een uitgebreide lijn zeer scherp geprijsde Aziatische producten van rijst tot sambal.

Exclusief en innovatief foodassortiment

Onze inkopers kennen de markt en importeren wereldwijd de mooiste producten. Dit resulteert in een exclusief en innovatief assortiment met onderscheidende producten. Maar dit doen wij niet alleen. De bestaansreden van HANOS is om ondernemers uit de horeca, grootverbruikers en bedrijfsmarkt van dienst te zijn met zowel haar assortiment als haar service. Voor ons is het hierdoor niet meer dan logisch dat u een grote invloed heeft op de invulling van ons foodassortiment.

Food aanbiedingen

De HANOS foodafdeling selecteert door het jaar heen de beste food aanbiedingen en organiseert regelmatig acties en activiteiten voor haar klanten. Iedere drie weken informeren wij via de HANOS Courant over de laatste ontwikkelingen uit de markt, onze activiteiten en de veel scherp geprijsde foodaanbiedingen. 

Vleeskroketten 10%

doos 28 stuks - 100 gram
414.12408

Soepballetjes

doos 2 kilo
414.17219

Leffe

bruin
krat 24 fles - 30 cl
011.12807

Leffe

blond
krat 24 fles - 30 cl
011.12834

Roux

bruin
bus 1 kilo
220.16311

×