Horeca meubilair en terrasmeubilair - totale horeca inrichting

Kaja interieurs | terrasmeubilair | horecameubilair

Sfeervol horeca meubilair en terrasmeubilair vindt u bij HANOS dankzij specialist Kaja interieurs. Met de inspirerende collectie design meubelen, horeca meubels, terrasmeubilair en sfeerverlichting en haar totaalservice realiseert Kaja de sfeer die perfect past in uw horecabedrijf, bedrijfsrestaurant of zorginstelling.


Online vraagt u ook uw offerte aan bij Kaja

Op het internet dient u dezelfde specialistische kennis over inrichting, trends en innovaties te kunnen ontvangen maar ook specificaties van horeca meubilair zoals horeca stoelen, barkrukken en restauranttafels en terrasmeubilair zoals terrastafels, terrasstoelen en terrasbenodigdheden. Op www.kaja.nl ontdekt u alles over de inspirerende collecties die HANOS aanbiedt.

In de terrascollectie vindt u inspirerend horeca terrasmeubels met lounge terrassets, terrassofa’s en terrasbenodigdheden en de altijd scherp geprijsde stapelbare terrasstoelen, terrastafels, statafels.

Zoekt u horecameubilair voor in uw zaak, bekijk dan vooral het overweldigende assortiment designstoelen, horeca caféstoelen, barstoelen, barkrukken en restauranttafels.

Horeca meubilair en terrasmeubilair uit voorraad leverbaar

Het grootste deel van de collectie horecameubels is uit voorraad leverbaar. Heeft u grotere aantallen nodig dan kunnen wij in de meeste gevallen het meubilair en verlichting al binnen een week leveren.

×