Kwaliteit kaassoorten als keurmerk

Op de afdeling kaas vindt u een keur aan kwaliteit kazen overzichtelijk gepresenteerd in permanent gekoelde ruimtes om de hoge kwaliteit te waarborgen. HANOS heeft als kaasgroothandel in elke vestiging een kaaswinkel waar de kaasspecialist alle bekende kaassoorten aanbiedt. Daarbovenop treft u nog een hele range kazen onder het eigen HANOS-label. Hoge kwaliteit tegen een vriendelijke prijs.

Wereldse kazen verkrijgbaar bij uw professionele kaaswinkel 

Voorverpakt of vers van het mes, u bepaalt. Bij HANOS vindt u alle soorten en smaken Hollandse kaas. Stuk voor stuk ambachtelijke boerenkazen die met liefde zijn gemaakt. Maar waarom zouden we ons tegen laten houden door de landsgrenzen? Voor HANOS is het de doelstelling een zo groot mogelijk assortiment buitenlandse kazen te presenteren die rechtstreeks zijn geïmporteerd. Italiaanse kaas zoals Gorgonzola, Deense kaas zoals Danish Blue, Franse kaas zoals Brie of de Spaanse kaas Cabrales en niet te vergeten vele soorten geitenkaas, bij HANOS zijn ze verkrijgbaar. Exclusieve, geraffineerde kaasspecialiteiten in alle prijsklassen. En voor de exclusieve kaasspecialiteiten als grotgerijpte kazen, geitenkaas en de vermaarde Farmhouse cheddar, gaat u naar de kaasgroothandel. Maar HANOS is meer dan uw professionele kaaswinkel, als kaasleverancier bezorgen we in Nederland, België en Duitsland. 

Kaasspecialist

Wilt u direct een professioneel advies over welke kazen het beste bij de producten op uw kaart passen, vraag onze kaasspecialist om een advies op maat, zij delen graag hun kennis met u.


Spaanse tortilla
per stuk
409.37317
Manchego
per kilo
407.94105
Aïoli
per pot
405.11320
Eiersalade
per bak
400.12124
Kwartelei
per tray
328.62136