Uw ambachtelijke boerenkaaswinkel

HANOS houdt, net als Nederland, ontzettend veel van kaas. In ons assortiment vindt u alle soorten en smaken ambachtelijke Hollandse boerenkaas, stuk voor stuk met liefde gemaakt. En om de kwaliteit van onze kazen te waarborgen, presenteren wij deze in permanent gekoelde ruimtes. Voor de prijsbewuste horecaondernemer, bieden we een hele selectie kazen onder het eigen HANOS-label aan. Dezelfde hoge kwaliteit die u gewend bent, tegen een vriendelijke prijs.

Over de grens

HANOS laat zich niet tegenhouden door de landsgrenzen! We hebben er onze missie van gemaakt om u een zo groot mogelijk assortiment buitenlandse kazen aan te kunnen bieden. Rechtstreeks geïmporteerd. Verse gorgonzola uit Italië? Heerlijke Deense kazen als Danish Blue of liever een Spaanse Cabrales? Geen probleem, bij HANOS zijn ze verkrijgbaar. Voorverpakt of vers van het mes, dat is helemaal aan u.

Exclusief

Verras de zintuigen van uw gasten met de exclusieve kaasspecialiteiten van HANOS. Serveer een heerlijke grotgerijpte kaas of de vermaarde Farmhouse Cheddar. Wilt u liever geadviseerd worden in welke kazen er het beste bij u menu passen? Vraag het aan de kaasspecialist in uw groothandel, zij delen graag hun kennis met u.

Langskomen? Zoek uw dichtstbijzijnde kaasgroothandel.

Kaasmaeker: ambacht van de boerderij

Met trots introduceert HANOS de traditionele, ambachtelijke kazen van Kaasmaeker. Authentieke kazen van de boerderij, waarbij de identiteit van de boer centraal staat.

Lees verder


Slagroom

spuitbus
fles 500 ml
402.00031

Zeewatergarnalen 16/20

rauw en gepeld
zak 1500 gram netto
383.00615

Zongedroogde tomaten

gemarineerd
kist 6 bak - 1 kilo
347.13918

Zongedroogde tomaten

gemarineerd
bak 1 kilo
347.13909

Kipdrumsticks

gebraden
328.70707

×