Uw ambachtelijke boerenkaaswinkel

HANOS houdt, net als Nederland, ontzettend veel van kaas. In ons assortiment vindt u alle soorten en smaken ambachtelijke Hollandse boerenkaas, stuk voor stuk met liefde gemaakt. En om de kwaliteit van onze kazen te waarborgen, presenteren wij deze in permanent gekoelde ruimtes. Voor de prijsbewuste horecaondernemer, bieden we een hele selectie kazen onder het eigen HANOS-label aan. Dezelfde hoge kwaliteit die u gewend bent, tegen een vriendelijke prijs.

Over de grens

HANOS laat zich niet tegenhouden door de landsgrenzen! We hebben er onze missie van gemaakt om u een zo groot mogelijk assortiment buitenlandse kazen aan te kunnen bieden. Rechtstreeks geïmporteerd. Verse gorgonzola uit Italië? Heerlijke Deense kazen als Danish Blue of liever een Spaanse Cabrales? Geen probleem, bij HANOS zijn ze verkrijgbaar. Voorverpakt of vers van het mes, dat is helemaal aan u.

Exclusief

Verras de zintuigen van uw gasten met de exclusieve kaasspecialiteiten van HANOS. Serveer een heerlijke grotgerijpte kaas of de vermaarde Farmhouse Cheddar. Wilt u liever geadviseerd worden in welke kazen er het beste bij u menu passen? Vraag het aan de kaasspecialist in uw groothandel, zij delen graag hun kennis met u.

Langskomen? Zoek uw dichtstbijzijnde kaasgroothandel.

Kaasmaeker: ambacht van de boerderij

Met trots introduceert HANOS de traditionele, ambachtelijke kazen van Kaasmaeker. Authentieke kazen van de boerderij, waarbij de identiteit van de boer centraal staat.

Lees verder


Witlof

kort - middel 9 tot 12 cm
342.96601

Witlof

kort - middel
kist 5 kilo
342.96709

Rauwkostsalade cocktail

winterpeen, witte kool, komkommer en radijs
bak 1 kilo
346.92450

Minimozzarella

8 gram
emmer 1 kilo
407.83386

Griekse feta

pak 200 gram
407.73244

×