HANOS 45 jaar | Wij vieren dit graag samen u

Verhalen over HANOS

Samenwerkingen met partners

De afgelopen 45 jaar heeft HANOS bijzondere partners aan zich gebonden. Samen met hen zijn we in staat om u een totaaloplossing te bieden. We lichten het ontstaan van enkele bijzondere samenwerkingen graag toe. Ontdek hoe de samenwerkingen met onder andere Kaja, Van Gestel en Horecaslager van der Zee zijn begonnen.


1980

Van der Zee

Toen HANOS in 1980 Supercash in Zwolle overnam, was Van der Zee aan deze vestiging verbonden als slager, het begin van een bijzondere relatie. Tot 2007 werd Van der Zee ook de slagerij van onze vestigingen in Heerenveen en Groningen. Daarna gingen HANOS en Van der Zee een uniek partnerschap aan en werd Van der Zee de enige slagerij van al onze groothandels. Vanaf dat moment is Van der Zee de horecaslager voor al onze klanten in al onze bestaande en nieuwe vestigingen.

 

In de begin jaren leverde Van der Zee voornamelijk producten uit de eigen worstmakerij te Emmen, Nederlandse producten van derden en een bescheiden assortiment buitenlands vlees en vleeswaren. Op dit moment is het assortiment in uw HANOS vestiging verreweg het grootst en meest divers van de markt. Zo heeft Van der Zee ruim 25 eigen concepten in rund, kalf, lam en varken ontwikkeld. Uit eigen land vindt u onder andere het regiorund, Joviander kalfsvlees, het Hollands Graslam en het Livar varken. Het assortiment vleesconcepten uit het buitenland bestaat onder andere uit Iers rund, het Zweeds Gårdsgris varken, het Spaans Ibérico varken en het Lancashire lam uit Engeland. Ook op het gebied van vleeswaren is het assortiment sterk uitgebreid door ontwikkeling van innovatieve producten in de eigen worstmakerij en de zoektocht naar specialiteiten uit onder andere Frankrijk, Italië, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland en België. Het resultaat is een uniek assortiment aan exclusieve producten van over de hele wereld.

Van der Zee | Samenwerkingen met leveranciers | HANOS 45 Jaar
 

Van der Zee besteedt veel aandacht aan het mogelijk maken van een uitgebreid assortiment, maar vindt nieuwe ontwikkelingen - waarbij (regionale) producten gemaakt met respect voor dier, mens en milieu centraal staan - net zo belangrijk. Kwaliteit gaat steeds vaker boven kwantiteit, zeker als het op vlees aankomt. Het assortiment duurzame producten van Van der Zee breidt zich in rap tempo uit. Bij HANOS slagerij Van der Zee is er aandacht voor de vraag en behoeften van onze klanten. Van der Zee heeft HANOS sinds 1980 zien uitgroeien tot de specialist voor de horeca, niet alleen waar het gaat om assortiment, maar ook op het gebied van deskundig advies. Van recepten tot het samenstellen van de perfecte keukeninrichting: klanten kunnen voor al hun vragen terecht bij HANOS. HANOS levert niet alleen haar klanten, maar werkt samen met haar klanten.

Van der Zee | Samenwerkingen met partners | HANOS 45 Jaar
 

In de markt ziet Van der Zee een verschuiving gaande. Consumenten gaan steeds vaker buiten de deur eten en stellen tegelijkertijd hogere eisen aan de kwaliteit van het eten en aan de ambiance eromheen. Persoonlijke aandacht en bijzondere presentaties van duurzame en eerlijke producten zijn het devies. Van der Zee is continu opzoek naar nieuwe producten om aan deze vraag te voldoen en zelfs vooruit te lopen op de trends. Deze innovatieve concepten zet Van der Zee breed in. In de HANOS-vestigingen worden de concepten ondersteund met heldere uitleg en beeld. Op deze wijze kunt u zich altijd laten inspireren door en informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van vlees.

2001

Kaja en Van Gestel

HANOS heeft al jaren een ijzersterke band met Van Gestel grootkeukentechniek en Kaja Interieurs. Deze samenwerking zorgt ervoor dat HANOS het totaalpakket van service en assortiment aan een (horeca)bedrijf kan leveren. In de keukentechniek valt door de jaren heen vooral op dat er vooral veel verbeteringen zijn van bestaande apparaten als ovens, afwasmachines en koelkasten. Waar het gaat om interieur zien we vooral een opkomst van concepten. In het volledig vernieuwde assortiment van Kaja vindt u een moderne collectie van verschillende stijlen, van mooie comfortabele stoelen tot echte eyecatchers. Onze drie Studio Senses vestigingen zijn het resultaat van deze mooie samenwerking. Hier komt uw inrichting tot leven.

Kaja en Van Gestel | Samenwerkingen met partners | HANOS 45 Jaar
2015

Ebo van den Bor

Al sinds het begin vindt u bij ons bijzondere producten van over de hele wereld en wordt er continu gewerkt aan de uitbreiding van dit assortiment. Vijf jaar geleden heeft HANOS hierin een grote stap gemaakt toen we een nauwe samenwerking aangingen met van Ebo van den Bor. Specialist in Aziatische producten en met al 80 jaar ervaring in de markt. Het resultaat van de persoonlijke kennis en ongeëvenaarde ervaring van Ebo van den Bor vindt u in het assortiment van uw HANOS-vestiging.

Ebo van den Bor | Samenwerkingen met partners | HANOS 45 Jaar
ban_cam_hanos_45_jaar_polaroid_wildfabriek_02_1912_747x498.jpg

Verhalen over HANOS

45 jaar nieuwe openingen, uitbreidingen, toevoegingen en verbeteringen: dit levert bijzondere verhalen op. Lees bijvoorbeeld over het ontstaan en de ontwikkelingen van onze eigen wildfabriek of het verhaal achter het begin van onze wijnimport, wat inmiddels een assortiment met bijna 4.000 verschillende wijnen als resultaat heeft.

Lees de verhalen

ban_cam_hanos_45_jaar_polaroid_pommeltje_01_1912_747x498.jpg

Verhalen over onze leveranciers

De afgelopen 45 jaar heeft HANOS bijzondere partners aan zich gebonden. Samen met hen zijn we in staat om u een totaaloplossing te bieden. We lichten het ontstaan van enkele bijzondere samenwerkingen graag toe. Ontdek hoe de samenwerkingen met onder andere Kaja, Van Gestel en Horecaslager van der Zee zijn begonnen.

Lees de verhalen

HANOS is 45 jaar en we vieren dit graag samen met u! Het hele jaar door hebben we voor u feestelijke aanbiedingen en verrassingen in petto. Daarnaast vertellen we bijzondere verhalen over 45 jaar HANOS.

← Overzicht HANOS 45 jaar