Valentijn bij HANOS: Een vleugje passie op het bord

Valentijn is in de afgelopen jaren uitgegroeid van een moment voor een kaartje of een bloemetje tot een echte feestdag waarop mensen met hun partner de tijd nemen om de liefde te vieren. Een restaurantbezoek is het ideale moment voor een beetje extra aandacht voor elkaar en er is weinig zo feestelijk als lekker eten.

Voor u als horecaondernemer betekent dat een uitgelezen moment om voor uw gasten iets bijzonders op tafel te zetten. Onze specialisten hebben voor u een selectie van producten gemaakt waarmee u eenvoudig een feestelijk menu serveert met een echt Valentijnsgevoel.

Aperitief

Gebruik bijvoorbeeld gedroogde rozenknoppen in het aperitief voor een subtiele rozensmaak en een mooi visueel effect. In ons assortiment vindt u ook zeer toepasselijke kant-en-klare aperitieven, bijvoorbeeld ‘Il Vino dell’ Amore’ van Bottega. Deze spumante uit Veneto kan dankzij het subtiele aroma van rozen met recht de wijn van de liefde genoemd worden.

Dessert

Het dessert is bij uitstek het gerecht om in een Valentijnsjasje te gieten. Maak met behulp van siliconen mallen mooie dessertelementen in hartvorm, serveer een hartvormig kaasje op uw kaasplank en serveer een bonbon in de vorm van rode lippen bij de koffie.

CALLETS RUBY

Callets ruby

Callebaut

KROEPOEK ROZENWATER
10,25 7,40

per doos

HOT LIPS

Hot lips

Dobla

12,35

per doos

SWEET BITES RASPBERRY-YOGHURT

Sweet bites raspberry-yoghurt

R&d food revolution

Presentatie

Ook in de presentatie kunt u met een paar kleine aanpassingen een Valentijnssfeer creëren. Serveer uw broodjes bijvoorbeeld in een rood leren zakje of gebruik een mooie rode serveerschaal om uw hapjes op te presenteren

En nog veel meer...

De mogelijkheden zijn eindeloos, in ons assortiment vindt u diverse producten om uw menu een subtiele of juist opvallende Valentijnstwist te geven. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment voor uw Valentijnsmenu.