Dit event is toegankelijk voor horeca professionals.

Stap binnen in een wereld waar BBQ, buiten koken en het terras centraal staan. Onze uitgebreide selectie van barbecue- en terrasproducten zorgt ervoor dat u helemaal klaar bent voor de zonnige dagen.

Ontvang de beste zomertips van onze FoodXperience-chefs en ontdek verrassende nieuwe stijlen van sandwiches en wereldse snacks aan de Chef’s Tables. Laat u verder inspireren op het Cocktail Plein met alle cocktail- en mocktailtips, geniet van creatieve ijscreaties en zomerse patisserie én vier samen met ons het seizoen van de Hollandse Nieuwe.

Wat kunt u onder andere verwachten:

  • Cocktails & Wine Experience: Op ons Zomer terras en cocktailplein vindt u volop cocktail- en mocktailinspiratie, powered by The London Essence Co. en De Kuyper Cocktails. Daarnaast schenkt Wine Experience diverse wijnen bij Amsterdamse bites én is Fourcroy aanwezig bij onze magazine inspiratie
  • Haring party: Ze zijn er weer: Hollandse Nieuwe! Graag nodigen wij u uit voor onze Haring Party in het sfeervolle Amsterdamse Grand Café! Speciaal voor deze gelegenheid is Kesbeke aanwezig om onze haring te verrijken met hun beroemde tafelzuren.
  • FoodXperience: De chefs van het culinaire platform FoodXperience presenteren diverse Chef’s Tables met inspiratie en gerechten samengesteld met de ingrediënten van de zomer.
  • Creatief met ijs: Onze patissier Laura Grinwis laat zich inspireren door de eindeloze mogelijkheden van en met ijs. Daarnaast neemt ze u mee door alle frisse patisserie die de zomer te bieden heeft.
  • Chef's choice: De zomer gaat hand in hand met een bomvol terras! Wilt u de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van terrasmeubilair ontdekken? Samen met onze partners bieden wij u volop inspiratie voor uw perfecte zomerterras.
  • BBQ & buiten koken: Bij professioneel barbecueën en buiten koken draait het om de beste hardware, tools en ingrediënten. We nemen u mee in de wereld van BBQ & Buiten Koken: Slagerij van der Zee staat met hun specialiteiten van de Big Green Egg en de adviseurs van Van Gestel staan te koken op The Beast!

Samen luiden we het zomerseizoen in met bruisende energie bij HANOS Amsterdam!

Datum en locatie

24-06-2024 14:00 - 20:00 HANOS Amsterdam