Dries houdt ervan om zijn passie en kennis voor gebakskunst te combineren en zo nieuwe technieken te blijven leren en up-to-date te blijven op het gebied van moderne smaakprofielen.
Dankzij zijn achtergrond in zowel met Michelinsterren bekroonde restaurants als patisserieën, is hij erg veelzijdig en weet hij het beste van twee werelden samen te brengen in dessertborden, gebakjes, chocoladebonbons en -stukken, roomijs en sorbets, viennoiserie en brood.

Wat kun je o.a. verwachten:
• Herkomst en productieproces van chocolade (bean-to-bar).
• Basistechnieken zoals kristalliseren.
• Diverse toepassingen zoals bonbons en friandises.
• Proeverij van diverse chocolades.

Ontvangst: 11:00 uur
Start inspiratiesessie: 11:30 uur
Einde inspiratiesessie circa 14:00 uur

Callebaut maakt enkel gebruik van de fijnste ingrediënten en produceert al meer dan
100 jaar de Finest Belgian Chocolate in het hart van België. De chocolade van Callebaut wordt gemaakt met toewijding die wordt doorgegeven van generatie op generatie.
Deze kennis wordt elke dag opnieuw gebruikt door chefs en chocolademakers voor de creatie van heerlijke lekkernijen.

DIT HANOS EVENT IS UITSLUITEND TOEGANKELIJK VOOR PROFESSIONALS. UITERAARD IS DIT EVENT KOSTELOOS BIJ TE WONEN. WÉL IS ER MAAR EEN BEPERKT AANTAL PLAATSEN BESCHIKBAAR, DUS MELD U DIRECT AAN!

*Tijdens onze evenementen zullen wij de regels welke vanuit het RIVM zijn opgelegd handhaven. Wij vragen uw begrip hiervoor, en vragen u de instructies van onze medewerkers op te volgen indien nodig.

Schrijf u in voor deze activiteit

06-09-2021 11:30 HGC-HANOS Hasselt
18-10-2021 11:30 HGC-HANOS Antwerpen Registreer nu