Symfonie van smaken

De feestdagen zijn een tijd van samenzijn, warmte en het delen van bijzondere momenten. We nodigen u uit om de magie van de feestdagen te omarmen en de unieke harmonie van smaken te ontdekken die deze tijd van het jaar met zich meebrengt. Onze specialisten staan klaar om u te begeleiden bij het samenstellen van de perfecte menu’s en drankenselecties, zodat u een onvergetelijke gastronomische ervaring kunt creëren. Stelt u zich eens voor: een orkest van smaken, waarin elke culinaire noot perfect is afgestemd op de andere. Een symfonie van smaken!

Wat kunt u verwachten:

  • Neem plaats aan de Chef’s Table van uw Culinair Adviseur Henri Troost.
  • Ervaar een uitgebreide proeverij op onze (vers)afdelingen met professioneel advies in samenwerking met onze HANOS Partners.
  • Proef de mooiste bereidingen op van onze slager op de Ofyr.

Volop inspiratie voor het kerstmenu

Proef en beleef de symfonie van smaken van onze FoodXperience chefs. Benieuwd naar dé tips voor het ultieme feestmenu? Laat u verrassen én inspireren voor een menu waarmee u uw gasten écht verrast.

Fine Food Collection

Voor liefhebbers van de gastronomie is de fine food collection van HANOS een echte snoepwinkel. Het zijn deze producten die uw gerechten verrijken. Van de mooiste fonds tot truffels en van de beste olijfolie tot de fijnste azijn.

Versproducten van de specialist

Met ons unieke versassortiment maakt u deze feest- dagen het verschil. Met de mooiste en lekkerste producten kiest u deze feestdagen voor een symfonie van smaken. Onze specialisten adviseren u graag.

Feestelijke patisserie

Sluit uw diner op magische wijze af met de fijnste patisserie. Binnen het HANOS-assortiment vindt u een zeer compleet assortiment. Van grond- stoffen voor banketbakkers tot vele verrassende serveerklare producten.

Ultieme wijnen voor de feestdagen

Bij een gastronomisch diner mogen de beste wijnen niet ontbreken. Zeker tijdens de feestdagen is het tijd om flink uit te pakken. Onze wijnspecialisten nemen u mee in een heerlijke wijnselectie voor de feestdagen.

Tafelaankleding & interieur

Voor de feestdagen is een bezoek aan uw HANOS vestiging meer dan de moeite waard, want ook onze non-foodafdelingen zijn compleet aangekleed in kerstsferen. Bekijk ons servies en glaswerk voor een prachtige tafelsetting.

Datum en locatie

09-12-2023 10:00 - 17:00 HANOS Hengelo