Alcoholvrije wijn

Alcoholvrije dranken zijn booming, maar door de verschillende technieken die gebruikt worden om alcohol uit de wijn te halen verschilt de kwaliteit en smaak. Bekijk hieronder direct het hele assortiment of lees meer over de technieken.

Bekijk het hele assortiment alcoholvrije wijn

Spinning cone column

Wij hebben in ons assortiment enkel alcoholvrije wijnen volgens de nieuwste methodes; vacuümdistillatie en spinning cone column. Hierbij behoudt de wijn zijn oorspronkelijke karakter. Dit heeft een groot voordeel ten opzichte van de methode waarbij de wijn wordt verhit en niet alleen de alcohol verloren gaat, maar ook een groot deel van de aroma’s. Bekijk hieronder een selectie.

Copenhagen Sparkling Teas

Copenhagen Sparkling Teas

Daarnaast hebben we ook nog andere technieken in ons assortiment, bijvoorbeeld de Copenhagen Sparkling Teas.

Deze dranken zijn ontwikkeld door de bekroonde Deense sommelier Jacob Kocemba. Elke Sparkling Tea is een unieke cuvée van thee, die op dezelfde wijze wordt samengesteld als een cuvée voor mousserende wijn. Elke fles bevat tot wel dertien verschillende theesoorten, van fijne witte tot krachtige zwarte thee. Het resultaat? Een fles vol ongelofelijke kwaliteiten van thee met de diepte, bubble en frisheid van champagne. Geen of laag in alcohol én biologisch!

Bekijk producten

Alcoholvrije dranken

Ontdek meer allcoholvrije dranken

Er is steeds meer vraag naar alcoholvrije en –arme dranken. Mocktails, 0.0 bieren en wijnen hebben een vaste plek op steeds meer drankenkaarten en er ontstaan steeds nieuwe varianten. Maak kennis met ons assortiment en laat u inspireren!

Bekijk het aanbod


Meer inspiratie

Wijnlanden

Wijn

Wij bieden wijn aan uit alle windstreken. Rood en wit, maar ook mousserend en biologisch. Of alcoholvrij. Hier vindt u de juiste wijn voor elk gerecht.

Lees meer