Beleef de feestdagen met een verhaal

Gastronomische ervaring en beleving spelen in deze periode een centrale rol. Gerechten en dranken  bereid met passie en kennis vertellen een verhaal. Over de ingrediënten, over de compositie en over het vakmanschap. Wij delen met u ook graag onze verhalen. Over onze producten, van onze specialisten, over onze smaken en over dat wat ons inspireert. Samen met u zorgen wij ervoor dat deze feestdagen onvergetelijk worden.

Bezoek uw groothandel Bekijk de nieuwjaarsspecial

 

Ontdek de verhalen achter..

Ons assortiment is rijk aan producten met een bijzonder verhaal. Ze zijn uniek in hun soort, van uitmuntende kwaliteit en hebben een pure oorsprong. Producten die betekenis geven aan uw gerechten.
Novello | De verhalen achter onze producten

Novello

De Novello vormt een bijzondere klasse van extra vergine olijfolie. Voor deze olie wordt een heel klein deel van de olijven geplukt voordat ze volledig rijp zijn. De olie heeft een geconcentreerde smaak, een groene kleur en frisse tonen.

Lees het verhaal

Gran vins de Bordeaux | De verhalen achter onze producten

Gran vins de Bordeaux

Bij HANOS vindt u een mooi assortiment gerenommeerde wijnen uit de Bordeaux. Met een oppervlakte van zo’n 113.000 hectare wijngaard is Bordeaux het grootste gebied van kwaliteitswijnen ter wereld.

Lees het verhaal

Solt garnalen | IK KOOK BEWUST

Duurzaam, van dichtbij en in het seizoen

Onder het label ‘IK KOOK BEWUST’ vallen producten die in het seizoen, duurzaam geproduceerd en van dichtbij zijn. Dit resulteert in bijzondere producten met een onderscheidende verhalen.

Lees de verhalen

Smaak is een pure sensatie die herinneringen en emotie oproept. Vanuit onze keuken laten wij u graag de kracht van pure en intense smaken zien, maar ook wat het effect van delicate en subtiele smaken kan zijn. Zoals in onze wijnen. 
December wijn collectie | Verhalen om te inspireren

December wijn collectie

Iedere maand vindt u 4 tot 5 geselecteerde dranken van de maand. Speciaal voor de feestdagen hebben we bovendien een fraaie decembercollectie voor u samengesteld. Met deze bijzondere wijnen wordt elk gerecht een feestje op tafel.

Bekijk de collectie

Kaviaar | verhalen om te inspireren

Nederlandse kaas met Italiaanse roots

Na jarenlang in topfuncties in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, maken Haro en Marieke nu samen vol passie hun bijzondere Oudwijker kazen. Met de hand, naar eigen recept, van Hollandse melk en naar Italiaans voorbeeld.

Lees het verhaal

Patisserie | De verhalen om te inspireren

Bijzondere patisserie

Heeft u onze decembercollectie patisserie al ontdekt? Van Buchette, met vanillemousse, madeleine biscuit en appel tarte tatin, tot rode chocoladekrans, met witte chocolade, framboos en brownie. Bekijk het complete assortiment.

Bekijk het assortiment

Oesters | De verhalen over onze smaken

Oesters, een feestelijke delicatesse

De uitspraak ‘less is more’ gaat volledig op bij oesters. Serveer het rauw met een beetje citroensap en wat peper en zout en laat uw gasten genieten van deze feestelijke delicatesse.

Lees het verhaal

Aperitief | De verhalen over onze smaken

Het aperitief, een feestelijke start

Start met een verfrissende champagne met een stevige mousse in combinatie met een zeevruchtenplateau, de perfecte combinatie van smaken. Lees meer over aperitieven.

Lees het verhaal

Verrassende wijnen en streken | De verhalen over onze smaken

Verrassende wijnen en streken

Wilt u uw gasten verrassen met een verrassende wijn? Kies dan eens voor een wijn uit Peru, China, Libanon, Israël of Moldavië. Ontdek de topwijnen met een eigen signatuur.

Lees het verhaal

Onze culinair specialisten zijn continu op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en technieken. Met passie en kennis weten zij de vertaalslag te maken naar praktische toepassingen voor in elke professionele keuken. Zij delen deze ervaringen graag, zo helpen zij u een menu met beleving te creëren. 

 

Verhalen van onze culinair specialisten

Tips van onze kaasmeester

Een mooie afsluiter van het diner is de kaasplank. U weet dat de laatste ervaring het langst blijft hangen, dus een juiste kaaskeuze is van cruciaal belang. Onze kaasmeester geeft u tips voor de perfecte kaasplank.

Lees het verhaal

Verhalen van onze culinair specialisten

Onze poelier vertelt

Tijdens de feestdagen wilt u uw kerstmenu voorzien van bijzondere gerechten. Onze poelier heeft daarom voor u drie tips: Anjou Duif, Caneton Croisé en Hollandse Haas. Vlees met een verfijnde wildsmaak.

Lees het verhaal

Verhalen van onze culinair specialisten

Tips van onze patissiers

Onze patissiers geven u graag nieuwe producttips om uw gasten te betoveren met de mooiste desserts. Van een mini tartelettes tot velvet spray en van frambozenpoeder tot rice crispies.

Lees het verhaal

Inspiratie is het begin van elk verhaal. Wij vertellen u met passie over wat ons inspireert. Creatieve recepten, prachtig gedekte tafels en puur ambacht. Wij geven u graag onze inspiratie voor uw eigen verhaal.
747x498_dummy.png

Recepten

Inspiratie is het begin van elk verhaal. Wij inspireren u graag met creatieve recepten als voeding voor uw verhalen en gerechten. Op ons platform FoodXperience zijn meer dan 1.500 recepten te vinden.

Naar FoodXperience

Tafelaankleding | verhalen om te inspireren

Stijlvolle tafelaankleding

De serviesserie HEII belichamen de betekenis van hun Japanse naam: eenvoud en gemak. De collectie is modulair, de verhoudingen zijn proportioneel en alles is mooi op elkaar afgestemd.

Lees het verhaal

Tea Mondiano | De verhalen om te inspireren

De perfecte blend

Theemelangeur Peter de Silva jaar selecteert al 16 jaar de mooiste melanges voor Mondiano, waarbij hij de juiste karakteristieken van elk theeblaadje ontdekt en combineert zodat de perfecte blend voor het perfecte kopje thee ontstaat.

Lees het verhaal

Aperitief | Verhalen om te inspireren

L’Apéritif

Er gaat niets boven een heerlijke cocktail als aperitief. Onze culinair adviseurs maakten drie feestelijke varianten, gebaseerd op de fruitsoorten kers, peer en mandarijn. Santé!

Bekijk de recepten

Kaviaar | verhalen om te inspireren

Kaviaar uit Gelderland

In het mooie Laren, in de provincie Gelderland, runnen Martin en Sandra Hoentjen een kaviaarkwekerij. Hier houden ze de steuren in grote waterbassins, die ons voorzien van het ‘zwarte goud’, de baeri kaviaar.

Lees het verhaal

 

Deze verhalen en nog veel meer vindt u in ons nieuwste magazine. Bekijk het magazine alvast online of kom het ophalen in uw groothandel.
Wees er snel bij want op is op!