Bouwhuis

Bouwhuis Horeca & Grootverbruik

Bouwhuis Horeca & Grootverbruik is een zelfstandige groothandel voor de horeca en grootverbruikers. Al ruim 100 jaar bedienen zij dagelijks klanten uit verscheidene sectoren. Naast de dagelijkse bevoorrading van deze gevarieerde klantengroep zijn zij ook een uitermate geschikte partner voor het verzorgen van allerlei evenementen op gebied van o.a. de juiste apparatuur, dranken gekoeld aanleveren, meedenken en adviseren rondom de organisatie van het evenement, de overgebleven goederen retour nemen etc.

Bouwhuis

Bouwhuis

Dranken speciaalzaak

Sinds 2015 heeft Frank Bouwhuis de Dranken Speciaalzaak geopend in Sint Nicolaasga. Hier wordt een breed assortiment aan (speciaal)bier en wijn verkocht. Tevens is er een breed assortiment whiskey op voorraad en kunt u er terecht voor een op maat gemaakt cadeau dat u zelf kunt uitzoeken en samenstellen.


Speciaalbier shop

HANOS & Bouwhuis: Speciaalbier shop

In 2021 zijn HANOS en Bouwhuis de samenwerking aangegaan en hebben wij de Speciaalbier shop opgericht. Samen zijn wij uw groothandel voor speciaalbier en leveren wij u honderden bijzondere speciaalbieren. In onze online biershop kunt u als HANOS bezorgklant uw speciaalbieren bestellen.

Bekijk Speciaalbier shop

Meer over Bouwhuis

Meer lezen over onze partner Bouwhuis en de producten en services die zij aanbieden? U leest meer over Bouwhuis op hun website.

Lees meer over Bouwhuis

HANOS partners

HANOS heeft een aantal partners waarmee wij u een totaaloplossing bieden voor al uw horeca-gerelateerde vraagstukken. Bekijk onze partners en ontdek wat zij voor uw onderneming kunnen betekenen.

Meer over onze partners