Professioneel buiten koken

Alles voor professioneel buiten koken

Professioneel buiten koken in de zomer is een culinaire ervaring die de zintuigen prikkelt en de gastronomische mogelijkheden vergroot. De zomer biedt de ideale gelegenheid om uw kookkunsten naar buiten te verplaatsen en te genieten van heerlijke gerechten in de open lucht.

Bij professioneel buiten koken draait het niet alleen om de ingrediënten, maar ook om de bereidingsmethoden en de keuze van de apparatuur. Een houtskoolgrill, een roker, een pizzaoven of zelfs een volledig uitgeruste buitenkeuken kunnen de perfecte hulpmiddelen zijn om uw culinaire avontuur in de zomer te beginnen. In het assortiment van HANOS vindt u alles om uw gasten deze zomer de optimale ervaring te bieden met professioneel buiten koken.


Laat u inspireren op gebied van...

Professioneel barbecueën

De zon schijnt, de kolen zijn aangestoken en de heerlijke geur van geroosterd vlees, vis, groenten en zelfs fruit komt ons tegemoet. Dé geur die uw gasten laat watertanden. Bij HANOS vindt u alles voor professioneel barbecueën: van mooie stukken vlees of vis tot de juiste hardware.

Lees meer

Het perfecte kippetje & ribbetje

Een perfect bereide kippetje en ribbetje op de barbecue vormen de ideale basis voor de lekkerste comfortfoodgerechten in de zomer. We hebben een mooie selectie gemaakt van producten waarmee u aan de slag kunt én zetten een aantal mooie recepten voor!

Lees meer

Buiten pizza's maken

Verras uw gasten met verse pizza's, buiten bereid op het terras. Bij HANOS vindt u alles voor het maken van authentieke Italiaanse pizza's, zoals de juiste producten en professionele pizzaovens. Of u nu net begint met het maken van pizza óf al bezig bent met het perfectioneren van de beste pizza; wij hebben alles in ons assortiment!

Lees meer


Laat u meenemen door onze professionals

Met buiten koken biedt u uw gasten een beleving. Onze culinair adviseur Mike neemt u in de video mee door de vestiging om alles te verzamelen voor een heerlijke barbecue ervaring.

Onze specialisten in uw vestging staan u ook graag bij met kennis en advies over de wereld van buiten koken. 

Bezoek uw dichtstbijzijnde vestiging voor meer inspiratie.


Terrascatalogus 2023

Terrascatalogus 2023

Het terras versterkt de optimale beleving van buiten koken en buiten eten. Uw HANOS vestiging heeft weer een verrassend assortiment en biedt u vele mogelijkheden om uw terras sfeer te geven zodat uw gasten optimaal genieten.

Naast het outdoor meubilair, zijn verlichting, aankleding en tools van essentieel belang voor een fijne ambiance en service. Creëer daarnaast extra beleving voor uw gasten door bijvoorbeeld live outdoor cooking of een buitenbar. Laat u nu inspireren door onze catalogus en ons aanbod.

Bekijk terrascatalogus


Meer inspiratie:

Inspiratie voor het voorjaar

Inspiratie voor het voorjaar

Inspiratie voor het voorjaar