Caffè Mondiano

Maakt alledaagse koffie bijzonder

Koffie is niet meer weg te denken uit ons leven. Het is de meest gewaardeerde drank, zowel thuis als in de horeca. Bij het uitkiezen van een koffieconcept voor uw bedrijf moet u rekening houden met verschillende aspecten. De kwaliteit, bereiding, presentatie, kennis en service zijn belangrijke eigenschappen die de doorslag kunnen geven voor uw keuze.

Caffè Mondiano selecteert sinds jaar en dag kwaliteitskoffie. Om het perfecte kopje koffie te bereiden en te presenteren, is alles samengebracht onder één totaalconcept. Caffè Mondiano omvat zodoende het gehele assortiment: van koffieboon tot koffiekopje.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met één van onze accountmanagers? Mail uw vraag naar: concepten@hanos.nl

Voordelen

  • Geselecteerde kwaliteitskoffie
  • Bonen met elk hun eigen kenmerken en karakter
  • Rainforest Alliance gecertificeerd
  • Totaalconcept met aansluitende non-food artikelen

Over Caffè Mondiano

De missie van Caffè Mondiano is om uw gasten te laten genieten van de perfecte koffie. Daarom selecteren we sinds jaar en dag kwaliteitskoffie. Niet voor niets wordt de slogan "Een wereld in koffie" gebruikt. Hiervoor worden uit verschillende landen de beste bonen geselecteerd. Elke boon heeft zijn eigen kenmerken en karakter. Wanneer we de goede melange samenstellen op basis van deze kenmerken, bereiken we het juiste aroma en is de koffie op haar best.

Rainforest Alliance certificering

Caffè Mondiano Rainforest is een Rainforest Alliance gecertificeerd product. Je herkent deze producten aan het logo met een groene kikker. Rainforest Alliance verstrekt milieucertificeringen voor duurzame bos- en landbouw en toerisme, met als doel de natuur te beschermen.

Rainforest Alliance werkt alleen met gecertificeerde boerderijen en plantages. Deze worden gecontroleerd door onafhankelijke en geaccrediteerde organisaties, waardoor de betrouwbaarheid van het Rainforest Alliance Certificaat wordt gewaarborgd. Wanneer u voor Mondiano-producten kiest, weet u dus zeker dat u ook voor het milieu de beste keuze maakt.

Rainforest Alliance Certified Logo

Caffè Mondiano sterktes

Om de koffie te selecteren die het beste bij u past, zijn de bonen onderverdeeld in verschillende sterktes. Deze sterktes worden aangeduid met een score van 1 tot en met 5 bonen. Aan de hand van de hoeveelheid bonen kunt u zien hoe sterk de smaak/intensiteit van de koffie is. Producten met 5 bonen hebben de sterkste smaak/intensiteit. Bekijk hieronder onze producten gesorteerd op sterkte en ervaar welke sterkte het beste bij u past.

Maak uw kopje koffie compleet

Caffè Mondiano is een totaalconcept. Naast koffie biedt Mondiano dus ook een uitgebreid assortiment om uw kopje koffie compleet te maken. Wij zetten een aantal producten voor u op een rij.

Bent u benieuwd geworden naar meer Mondiano producten? Bekijk dan hier ons gehele assortiment.

 

Ontdek meer over koffie bij HANOS


 
Coffee Experience

Coffee Experience

Met vier verschillende koffie concepten waaruit u kunt kiezen, schenkt u altijd de perfecte koffie.

Lees meer