Caffè Musetti verwenkoffie

log_caffemusetti_747x000.png

Caffé Musetti genoot al in 1934 bekendheid door geselecteerde koffiemelanges die op traditionele Italiaanse wijze werden gebrand. Inmiddels is het verfijnde productieproces verder geperfectioneerd en worden de bonen gebrand conform verschillende internationale smaken. Verwenkoffie vol van bijzondere geuren en smaken. Caffé Musetti is een exclusief merk waarmee u het perfecte kopje espresso serveert. Ontdek de toegevoegde waarde van Caffé Musetti. U leest meer over Musetti in onze brochure.

De voordelen van Caffè Musetti

Liefde voor het vak en een belangstellende en attente blik op wat er in de wereld gebeurt, maakt van Caffé Musetti een concept dat voortdurend in ontwikkeling is om de onvervalste Italiaanse espressokoffie verder te perfectioneren. Ontdek de voordelen van Musetti als concept:

Horeca

De producten voor de horeca zijn speciaal ontwikkeld om optimaal door een professionele machine te worden verwerkt, met als resultaat de perfecte authentieke Italiaanse espresso.

Smaakbehoud

De versheid van de koffie is altijd gegarandeerd door de vacuümverpakking en het efficiënte ontgassingsventiel. Het volledige aroma blijft bewaard en het product zal nooit gaan oxideren.

Training

De Italiaanse school van Musetti levert een barista de kennis voor het creëren van het beste kopje koffie. Op de Musetti Latte-Art school geeft oud wereldkampioen Luigi Lupi opleidingen voor verschillende kennisniveaus.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Musetti hecht veel waarde aan mens, milieu en maatschappij. Naast meerdere fair trade varianten heeft het merk vele biologische koffiesoorten in het assortiment.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met een van onze accountmanagers? Mail uw vraag naar: concepten@hanos.nl

Bekijk de producten van Caffè Musetti

 

ESPRESSO CIAO BRUIN  100% ROBUSTA
13,75 9,16

per zak

Actie
ESPRESSO 100% ARABICA WIT
18,65 14,04

per zak

Actie
ESPRESSO BLEND ROOD
14,00 10,72

per zak

Actie
ESPRESSO CREMISSIMO GOUD
19,80 14,88

per zak

Actie