EDI | Mathieu Teisseire

Mathieu Teisseire

Geniet van 20% korting op onze nieuwe Mathieu Teisseire 0% Suiker reeks!

Sinds 1720 bieden wij authentieke smaken aan drankprofessionals makers over de hele wereld. Onze missie is om drankprofessionals te inspireren om onvergetelijke drankjes te creëren, die echt onvergetelijke ervaringen bieden. Door de kracht van True Flavour geven we bartenders en barista's de mogelijkheid om de doorsnee te overstijgen.

Ontdek nu onze nieuwe reeks van zero suiker producten, met 20% korting.

Mathieu Teisseire Karamel Siroop 0% Suiker

Deze siroop biedt de heerlijke smaak van vers bereide karamel met een vleugje van geroosterde smaak, perfect om zowel warme als koude melk, koffie, cacao en desserts te verrijken zonder suiker toe te voegen. Het kan ook diepte toevoegen aan frisdranken en bruisende drankjes, waardoor het een essentiële toevoeging is aan elk drankenmenu.

Mathieu Teisseire Hazelnoot Siroop 0% Suiker

Geniet van het delicate aroma en de smaak van geroosterde hazelnoten in een suikervrij recept. Deze siroop is ideaal voor koffie, warme chocolademelk en milkshakes, en voegt een romige, nootachtige zoetheid toe aan dranken en cocktails zonder de extra calorieën.

Mathieu Teisseire Vanille Siroop 0% Suiker

Met een verfijnde smaak van zoete vanille en een vleugje geroosterde amandelen, complementeert deze suikervrije siroop koffie, warme chocolademelk en milkshakes. Het voegt ook elegantie toe aan cocktails, mocktails en theeën, en verrijkt zowel alcoholische als niet-alcoholische dranken.

EDI | Mathieu Teisseire

Ontdek het assortiment:

VANILLESIROOP 0% SUIKER

Vanillesiroop 0% suiker

Mathieu teisseire2138490

6,20

per fles 100 centiliter

SIROOP HAZELNOOT 0% SUIKER

Siroop hazelnoot 0% suiker

Mathieu teisseire2138480

6,20

per fles 100 centiliter

SIROOP CARAMEL 0% SUIKER

Siroop caramel 0% suiker

Mathieu teisseire2138500

6,20

per fles 100 centiliter