Hekos Oosterse Borrelplank

Hekos

De lekkerste snacks voor op uw Oosterse borrelplank!

Verras uw gasten met onderstaande gevarieerde borrelsnacks. Een mooie aanvulling op uw borrelkaart. Snel en gemakkelijk te serveren!

Bestel direct:

Mini Loempia’s

De Vietnamese loempia’s zijn rijkelijk gevuld met verse groenten en kruidige specerijen in een krokant en vetarm flensje. Perfect om alleen òf als aanvulling op een mix te serveren. Vegan en Halal.

Kaasloempia’s

De Kaasloempia’s zijn rijkelijk gevuld met oude kaas in een krokant, geel flensje. Een hardloper binnen het borrelassortiment.

Spicy Bites

De Spicy Bites zijn gevuld met een verrassend pittige vleesvulling en hebben een lekkere crunchy bite.

Butterfly torpedo mix

Butterfly torpedo mix

Deze extra grote Black Tiger garnaal is, in twee verschillende vormen, verpakt in een krokant jasje van Japans broodkruim. In slechts 3 minuten staat deze luxe snack op tafel.

Samosa

Samosa

Deze knapperige, driehoekige snack heeft een authentieke curry smaak en is een absolute smaaksensatie. Vegan en Halal

Spicy Sauce

Hekos Spicy Sauce

Alle snacks worden nog smakelijker door de Hekos Spicy Sauce erbij te serveren. De saus heeft ook vele andere toepassingsmogelijkheden. Zeer fijn gemalen chilipepers geven de saus een heerlijke pure smaak en een mooie frisse kleur. Pittig en een vleugje zoet in een handige literfles.

Over Hekos Oriental Food

Hekos is al ruim 4 decennia toonaangevend als het gaat om de productie van Oosterse vriesverse snacks, exclusieve fingerfood en de originele Spekkoek. Het succes berust op vier pijlers: puur, gezondheid, gemak en kwaliteit.

Geïnspireerd door recepten uit verschillende Aziatische landen produceert Hekos, onder BRC-certificaat (level 8AA), een uniek assortiment convenience fingerfood producten en Spekkoek. Alle producten van Hekos worden op eigen locatie in Broek op Langedijk geproduceerd.