Licor 43

Ontdek Licor 43!

‘Cuarenta y tres’ is Spaans voor 43. Het staat voor 43 natuurlijke, geheime ingrediënten. Tot op de dag van vandaag zijn er slechts drie mensen die weten welke ingrediënten dat zijn en wordt Licor 43 nog steeds uitsluitend in Cartagena geproduceerd. Natuurlijk kun je met goed proeven een aantal ingrediënten raden, onder meer citrus en vanille, maar waarschijnlijk zullen we het nooit écht weten....

Inmiddels kent Licor 43 diverse varianten. Met alle varianten van deze likeur is er voor iedereen en voor elke gelegenheid een passende Licor 43.


Ontdek het assortiment en de smaken:

LICOR 43 CRÈME BRULEE

Licor 43 crème brulee

Licor 436338540

19,35 15,95

per fles 70 centiliter

LICOR 43 CHOCOLATE

Licor 43 chocolate

Licor 436330440

LICOR 43 HORCHATA

Licor 43 horchata

Licor 436395010

LICOR 43

Licor 43

Licor 436394727

LICOR 43

Licor 43

Licor 436394773

LICOR 43 BARISTO

Licor 43 baristo

Licor 436308240

Licor 43 Original

De sensationeel soepele, gouden likeur van Spanje

Dé Spaanse likeur met 43 natuurlijke, geheime ingrediënten die samen een unieke smaak opleveren. Onder meer het sap van citrus en andere vruchten en extracten van aromatische planten, zoals vanille, geven de Spaanse likeur haar ondefinieerbare geur en smaak. Tot op de dag van vandaag kent niemand het eeuwenoude recept en wordt de likeur uitsluitend in het Spaanse Cartagena geproduceerd. Het eigenzinnige karakter maakt Licor 43 heerlijk om puur te drinken of om mee te variëren, in een frisse mix of verrassende cocktail zoals de Licor 43 Spritz.

Smaakomschrijving

Licor 43 Original heeft een complex, maar harmonisch smaakprofiel dat op vier niveaus kan worden waargenomen: 1) Citrus: Herinnering aan de levendige citrusgeuren van mediterrane tuinen. 2) Botanisch: de subtiele gekruide vleugje koriander. 3) Zoet: de zoete tonen van rijp fruit en nuances van vanille. 4) Bloemen: zachte tonen van mediterrane sinaasappel- en citroenbloesem.

Maxxium Licor 43 Original

Licor 43 Crème Brûlée

Een fusie van Licor 43 Original en Crème Brûlée, met de verrassende twist van gezouten karamel

Licor 43 Crème Brûlée is de nieuwste limited edition smaaksensatie met een creamy karakter. Het is een zijdezachte, lichte likeur met de unieke smaak van Licor 43, gecombineerd met de weelderige smaak van Crème Brûlée en een hint van gezouten karamel. De botanische- en citrus aroma’s van Licor 43 Original combineren perfect met de vanille smaaknoten en het romige karakter. Dit maakt het een verrassende verwennerij voor de smaakpapillen. Of je nu puur wilt genieten of wilt experimenteren met verbluffende cocktails en desserts, Licor 43 Crème Brûlée staat garant voor een buitengewone smaakbeleving.

Smaakomschrijving

De verleidelijke smaak combineert de botanische- en citrus aroma’s van Licor 43 Original met vanille, gebrande suiker en een hint van gezouten karamel. Een smaakbeleving die je niet snel zult vergeten!

Maxxium Licor 43 creme brulee

Licor 43 Chocolate

Een fusie van Licor 43 en Chocolade van 100% duurzaam geproduceerde cacao

Na de ontdekking in Mexico werden cacaobonen tijdens de 16e eeuw naar Andalusië (Spanje) gebracht en sindsdien begon chocolade in populariteit te stijgen, eerst binnen Spanje en later in heel Europa. Geïnspireerd door de chocoladetraditie van Spanje, nodigt Licor 43 je uit om Licor 43 Chocolate te ontdekken. Het combineert de bekende smaak van Licor 43 Original met kwalitatieve chocolade van 100% duurzaam geproduceerde cacao. De kwalitatieve chocolade in combinatie met de zachte smaak van Licor 43 Original geven Licor 43 Chocolate een harmonieuze, elegante en rijke smaak. Heerlijk om puur te drinken of om mee te variëren, bijvoorbeeld in een verrassende cocktail.

Smaakomschrijving

Een ware verleiding voor de smaakpapillen, waar lichte zure tonen en subtiele bloemige cacaotonen samenkomen en een perfecte balans vormen met de fruitige, kruidige en botanische nuances van Licor 43. De textuur van melkchocolade geeft diepte aan de hele smaakervaring.

Maxxium Licor 43 Chocolate

Licor 43 Baristo

Een infusie van Licor 43 met koffie van de Canarische eilanden

Licor 43 Baristo is een melange van Licor 43 Original met zeldzame exotische koffiebonen uit de Canarische eilanden. Vers geroosterde koffiebonen samen met rijpe fruit, citrus en vanilletonen geven Licor 43 Baristo die harmonieuze, elegante en rijke smaak. De naam Baristo is een eerbetoon aan het vakmanschap van de Barista; een expert op het gebied van koffie.

Smaakomschrijving

Een subtiele smaak van vers gebrande koffie in harmonie met de vanilletonen van Licor 43 en een vleugje zoet fruit.

Maxxium Licor 43 Baristo

Licor 43 Horchata

Een fusie van Licor 43 Original en traditionele Horchata uit Valencia

Licor 43 Horchata is een fusie van Licor 43 Original en traditionele Horchata uit Valencia. Een lichte en zijdezachte Spaanse likeur met een verfijnde mediterrane smaak van aardamandel, kaneel en citrus. Lactosevrij en 100% vegan!

Smaakomschrijving

Een onmiskenbare smaak: het is zoet, licht en tegelijkertijd rijk aan aroma’s van geselecteerde specerijen. Het is een romige verfrissende likeur met de karakteristieke smaak van aardamandelen in harmonieuze combinatie met aroma’s die rijk zijn aan kruiden en citrusvruchten en een subtiele bloemige afdronk.

Maxxium Licor 43 Horchata