Maxxium Fluere

Fluère

Fluère is speciaal ontwikkeld als (alcoholvrij) cocktail ingrediënt. Met de volledige Fluère range kan minstens 90% van de meest populaire cocktails in non-alcoholic en lower alcoholic gemaakt worden. Fluère biedt een unieke, complexe en volwassen smaak die absoluut niet onderdoet in vergelijking met alcoholhoudende spirits. Of je nou een alcoholvrij alternatief zoekt voor gin, rum of tequila, Fluère is de oplossing. Natuurlijk is ook het design van de flessen een ware eye-catcher! Ideaal voor iedereen die vol overvloed wil genieten, maar dan zonder alcohol! 100% smaak, 0% kater!

Fluère Spiced Cane Dark Roast

Fluère is een premium alcoholvrije spirit range speciaal ontwikkeld voor cocktails. Fluère Spiced Cane Dark Roast bevat heerlijke tonen van chocolade en koffie op de neus en een zoete, complexe, aardse smaak. De rijkdom van de suikerriet uit de Dominicaanse Republiek vermengt zich met de hints van tonkaboon en kruiden en creëren samen een werkelijk luxueuze, alcoholvrije spirit.

Fluère Spiced Cane wordt gebruikt als alternatief op alcoholhoudende rum. Heerlijk om dus te mixen met een premium ginger beer of om mee te experimenteren op het gebied van mocktails. Ideaal voor iedereen die vol overvloed wil genieten, maar dan zonder alcohol!

Alternatief op: Rum
Smaaknotities: Zoet, Rijk, Complex
Perfect Serve: Fluère Mule
  • 50ml Fluère Spiced Cane Dark Roast
  • 100ml ginger beer
  • 15ml limoensap
  • Garneer met een partje limoen
Maxxium Fluere

Ontdek het aanbod: