McCain: Surecrip Max

McCain SureCrisp Max: ultieme frites beleving!

De markt veranderd in rap tempo. De invloed van de gemaksgeneraties, Millenials en Generatie Z, wordt steeds sterker. Voor horecaondernemers en chefs is het een flinke uitdaging om aan de hoge verwachtingen van deze doelgroep te voldoen. Het is een voorwaarde geworden om een beleving te creëren, alles draait om ervaringen. McCain helpt ondernemers en chefs om een briljante friteservaring te serveren. Maak kennis met de nieuwe generatie frites: SureCrisp Max! De nieuwe trendy frites met een knapperigheid die je kunt horen kraken!

Prikkel alle zintuigen!

De unieke zichtbare coating van SureCrisp Max zorgt ervoor dat de frites extra lang knapperig blijven. Zelfs na 30 minuten zijn de frites nog steeds heerlijk knapperig! Bovendien heeft SureCrisp Max een prachtige rustieke uitstraling en zijn zowel de smaak (licht gezout) als de textuur superieur. Kortom, met SureCrisp Max serveer je jouw gasten een onderscheidende multi-zintuiglijke ervaring!

Onderscheidend en verrassend

Op zoek naar nieuwe manieren om de concurrentie een stap voor te zijn? Als je trendy bent, betekent dit dat je iets unieks en anders op jouw menu moet aanbieden. Onderzoek toont aan dat 52% van de consumenten nieuwe, avontuurlijke menu-items zoekt. Speel hier op in met SureCrisp Max en zorg voor maximale smaak, maximale crunch en maximale beleving aan tafel.

McCain: Surecrip Max

Ontdek het assortiment:

FRITES SURECRISP MAX 10MM
9,35 6,25

per zak 2500 gram

FRITES SURECRISP MAX SKIN ON 14MM
9,85 6,25

per zak 2500 gram

FRITES SURECRISP MAX 7MM
9,85 6,25

per zak 2500 gram