Charcuterie

Charcuterie voor de feestdagen

Onze specialisten selecteerden een mooi assortiment samen van diverse hammen. Stuk voor stuk specialiteiten die in de keuken natuurlijk goed te gebruiken zijn in verschillende bereidingen. Ze komen het best tot hun recht in dunne plakjes op kamertemperatuur op een charcuterie plank.

Bekijk direct de hele selectie

Selectie charcuterie

Trevelez D.O.P

Trevelez D.O.P


Gemaakt van uitsluitend Spaanse varkens en gedroogd in het hoogstgelegen Spaanse dorp op zo'n 1480 meter.

Herkomst
Sierra Nevada, Spanje
Smaak
Lichtzoet
Droogtijd
16-24 maanden
Kleur
Donkerrood met geïnfiltreerd vet

Südtiroller Speck D.O.P

Südtiroler Speck D.O.P

Platte ham van de bovenbil, verrijkt met een kruidenboeket. waaronder koriander. Daarna licht gerookt.

Herkomst
Südtirol/Altro Adige, Italië
Smaak
Geheel eigen smaak
Droogtijd
6 maanden
Kleur
Intens rood

Proscuitto Toscana D.O.P.

Proscuitto Toscana D.O.P


Deze Toscaanse hammen zijn uniek door het gebruik van kruiden. Voor het drogen worden ze ingewreven met een kruidenmelange.

Herkomst
Toscane, Italië
Smaak
Hartig
Droogtijd
Minimaal 12 maanden
Kleur
Licht tot helder rood

PROSCIUTTO TOSCANE DOP

Prosciutto toscane dop

Van der zee31100780

Ibérico Raza Pura D.O.P.

Ibérico Raza Pura D.O.P


Bereid van 100% raszuivere Ibérico Bellota varkens, die grassen en eikels scharrelen.

Herkomst
Huelva/Estremadura, Spanje
Smaak
Overweldigend en nootachtig
Droogtijd
36 maanden
Kleur
donkerrood met intramusculair vet

HAM BELLOTA 100% PUUR HAND GESNEDEN 959
16,95

per 1 stuk

Jambon Noir de Bigorre A.O.P

Jambon Noir de Bigorre A.O.P

Bereid van 100% zuivere Bigorre of Gascon varkens die aan de voet van de Pyreneeën scharrelen.

Herkomst
Zuidwest Pyreneeën, Frankrijk
Smaak
Aromatisch en zacht, smelt op de tong
Droogtijd
2--24 maanden
Kleur
Rozerood met intramusculaire vetdraadjes

Gandaham

Gandaham


Ganda is de oud-Keltische naam van de stad Gent. Gemaakt met slechts drie ingrediënten: varkensvlees, zeezout en tijd.

Herkomst
West-vlaanderen, België
Smaak
Zacht
Droogtijd
Minimaal 9-12 maanden
Kleur
Helderrood

GANDAHAM GESNEDEN

Gandaham gesneden

Hanos31115098

GANDAHAM BLOK 1/2

Gandaham blok 1/2

Hanos31730128

Teruel D.O.P

Teruel D.O.P


Jamón de Teruel is de oudste D.O.P. ham van het witte varken uit Spanje. De ham wordt uitsluitend gemaakt van varkens uit de regio, vaak een kruising tussen het witte landvarken en een Duroc varken.

Herkomst
Aragon, Spanje
Smaak
Subtiel zacht
Droogtijd
Minimaal 14 maanden
Kleur
Glanzend rood met geïnfiltreerde vetdraden

San Daniele D.O.P.

San Daniele D.O.P.


Deze ham stamt al uit de Romeinse tijd en de productie wordt streng gecontroleerd voordat de ham het predicaat San Daniele mag dragen.

Herkomst
Friuli, Italië
Smaak
Delicaat en zacht
Droogtijd
Minimaal 13 maanden
Kleur
Egale rozerode kleur met wit vet 

Gandaham

Meer bijzonder vlees voor de feestdagen

Tijdens de feestdagen serveert u graag iets bijzonders. Met een mooi stuk vlees in uw gerechten of op een borrelplank lukt dit gegarandeerd. Ontdek nog meer bijzonder vlees voor de feestdagen bij HANOS: Jack's Creek Wagyu, Gandaham en de worsten van Brandt & Levie.

Laat u inspireren

Meer inspiratie voor de feestdagen

Bezoek voor meer culinaire inspiratie uw dichtstbijzijnde vestiging. Op alle afdelingen staan onze vakspecialisten voor u klaar! Ze adviseren u bijvoorbeeld graag over toepassingsmogelijkheden van seizoensproducten of de meest geschikte producten voor uw drankenkaart.

Uw dichtstbijzijnde vestiging