Chef's Creation

Chef's Creation

Voor ieder seizoen ontwikkelen we sous-vide bereide producten die een bijdrage leveren aan de kwaliteit én het gemak voor de keukenbrigade. Maak hieronder kennis met het assortiment en recepten die gemaakt zijn met Chef's Creation producten.


Create your own signature

Met de producten van Chef’s Creation bent u verzekerd van de beste basis voor uw gerechten. Met Chef’s Creation behoudt u uw eigen signatuur én serveert u in een handomdraai de lekkerste gerechten. Exclusief voor HANOS heeft Chef's Creation sous-vide bereide producten ontwikkeld die een bijdrage leveren aan de kwaliteit én het gemak voor de keukenbrigade. Producten waarmee chefs zich onderscheiden én die in een handomdraai geserveerd kunnen worden.

Bekijk het assortiment

De voordelen van Chef's Creation

  • De perfecte basis voor in uw keuken
  • Alle ruimte voor uw eigen signatuur
  • Tijdbesparend in uw mise-en-place
  • Eenvoudig in gebruik en makkelijk te combineren
  • Lange houdbaarheid
  • Ruim wisselend seizoensassortiment

Behoud van creativiteit

Chefs gebruiken hun creativiteit om gerechten van topkwaliteit te serveren. Met de producten van Chef’s Creation heeft u die kwaliteit én kunt u uw eigen finishing touch toevoegen aan het gerecht. En dat zonder veel voorbereidingstijd.

Efficiënt én optimale marge

De producten van Chef’s Creation zijn serveerklaar. Hierdoor bespaart u tijd in de mise en place, vermindert u personeelskosten en serveert u dagelijks de lekkerste gerechten van topkwaliteit.

Eenvoudig te bereiden

Verwarmen in een combisteamer, au bain-marie of in een pan en binnen een kwartier serveert u de Chef’s Creation producten als onderdeel van uw gerecht. Het scheelt veel tijd en in de bereiding kan er eigenlijk niets misgaan. Chef’s Creation is de extra collega van de keukenbrigrade.

Minimale food waste

De Chef’s Creation producten zijn sous-vide bereid en hebben een langere houdbaarheid. De producten kunt u eindeloos combineren. Van lunch tot diner en van shared dining tot banqueting. Door de lange houdbaarheid en brede toepasbaarheid beperkt u de foodwaste in uw keuken.


Over Chef's Creation

Chef's Creation

In het hart van Zuid-Limburg worden bij Daily Fresh Food, in de grootste slowcook keuken van Nederland, de producten van Chef’s Creation met passie en vakmanschap bereid. De Chef’s Creation producten worden sous-vide bereid, dé beproefde bereidingstechniek voor de perfecte garing, kwaliteit, en houdbaarheid waarbij alle vitamines en mineralen blijven behouden. De chefs van Daily Fresh Food bereiden met liefde, passie en bourgondisch vakmanschap.

Sous-vide

De sous-vide bereidingstechniek is een beproefde techniek waarbij verse ingrediënten op smaak worden gebracht, vacuüm verpakt, langzaam gegaard en direct terug gekoeld. Dit zorgt niet alleen voor een lange houdbaarheid, maar borgt ook de voedselveiligheid én kwaliteit van de producten. Het is de ideale bereidingswijze voor behoud van smaak, structuur, bite, aroma’s en voedingstoffen. Door te werken met sous-vide bereide producten bent u flexibel en kunt u snel inspelen op extra gasten of komt u niet in de problemen als u minder personeel tot uw beschikking heeft. Door de flexibiliteit, minimale derving en constante topkwaliteit leveren de producten van Chef’s Creation extra rendement op voor iedere keukenbrigade.

Ontdek het assortiment

Ontdek het aanbod Chef's Creation-producten.

Bekijk het assortiment


Bekijk de recepten van Chef's Creation

Voor ieder seizoen ontwikkelt Chef's Creation producten die een bijdrage leveren aan de kwaliteit én het gemak voor de keukenbrigade. Hierbij horen ook recepturen passend bij het seizoen.

Bekijk op ons online culinaire inspiratieplatform FoodXperience alle recepten met de gastronomische producten uit het Chef’s Creation assortiment!

Bekijk de recepten

Meer inspiratie:

Inspiratie voor het voorjaar

Inspiratie voor het voorjaar

Inspiratie voor het voorjaar