Koffie- en thee-apparatuur horeca

Koffie & thee zijn de meest gewaardeerde dranken, zowel thuis als in de horeca. Bij koffie en thee komen tal van specifieke eigenschappen om de hoek kijken. Denk hierbij aan kwaliteit, de bereiding, de presentatie, de kennis, de apparatuur en de service. HANOS heeft met haar diverse concepten een totaal invulling voor het gehele segment afnemers.

Direct weten wat Coffee Experience voor uw onderneming kan betekenen op het gebied van apparatuur?

Neem contact met ons op

Voordelen

  • Professionele apparatuur van topmerken
  • Altijd een passend type apparatuur, van pistonmachines tot filterapparatuur
    • Onderhoudscontracten & garantie
    • Baristatrainingen van onze koffiespecialist

Apparatuur

Binnen het assortiment hebben we de beschikking over diverse machinelijnen. Van filtermachine tot volautomatische espressomachines en heetwater voorzieningen. De ondersteuning begint al bij de keuze voor apparatuur. Samen met de conceptmanager of accountmanager kiest u welke machine het meest geschikt is voor een specifieke situatie. Door technische training en jarenlange ervaring en kennis van de markt kan de conceptmanager of accountmanager de klant precies vertellen waar hij op moet letten en zo het juiste advies kan geven.

De hedendaagse techniek voorziet in alle behoeften:
• Espressoapparatuur
• Filterapparatuur
• Volautomatische Espressomachines
• Thee - heetwater apparatuur
• Semi-professionele apparatuur

Een belangrijk onderscheid is de intensiteit waarmee een koffie- en thee-apparaat wordt gebruikt. Hierbij maken we onderscheid tussen professionele en semi-professionele apparatuur. Het aantal te zetten koppen koffie of thee per week of dag is daarbij leidend. Binnen onze concepten bieden we ook verschillende pakketten aan afgestemd op deze diversiteit.

Lees meer over onze apparatuur

Coffee Experience | Apparatuur

De verschillen in apparatuur verder uitgelegd

Pistonmachines | Horeca koffiemachine

Pistonmachines

De pistonmachine wordt vooral ingezet op plekken waar een hogere kwaliteit koffie belangrijk is. Denk aan horecabedrijven, grand café's en restaurants. Handmatig met koffie werken voor verschillende specialiteiten. Wij bieden de mogelijkheid om trainingen te geven met onze barista. De Faema  E98 UP is een voorbeeld van een kwaliteitsmachine.

Lees verder

Volautomatische koffiemachine | Horeca koffiemachine

Volautomatische Espressomachines

De volautomaat geeft altijd dezelfde kwaliteit en iedereen kan ermee werken. Met één druk op de knop creëert de machine alle koffievariaties die u wenst, van cappuccino tot espresso. De machines zijn wel duurder dan pistonmachines. De Franke A600 is een voorbeeld van een kwalitatief goede volautomatische koffiemachine.

Lees verder

Filtermachine | Horeca koffiemachine

Filterapparatuur

Filterapparatuur is perfect bij het zetten van grote hoeveelheden filterkoffie. Denk aan locaties zoals vergaderruimten of sportkantines, maar ook de uitvaartzorg of ziekenhuizen. De Bravilor 2 x 10 liter BHWA is een voorbeeld van een kwalitatief goede filtermachine.
 

Lees verder

Thee-apparatuur

Thee-apparatuur

De theemarkt is groeiende en daarom zien we ook steeds vaker dat er behoefte is aan een aparte heetwatermachine. Bijvoorbeeld voor horecabedrijven die veel inzetten op high tea. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals sturing van de temperatuur. De Bravilor Bonamat Heetwater is een voorbeeld van een kwalitatief goed apparaat.

Lees verder

Semi-professionele apparatuur

Semi-professionele apparatuur

Ook is er steeds meer vraag naar semi-professionele apparatuur, perfect voor locaties waar gemiddeld zo’n 80 – 100 koppen koffie per dag worden gedronken. De machines zijn zeer veelzijdig en gemakkelijk te bedienen. De Jura X8 is bij uitstek geschikt voor grotere kantoren, zelfbedieningslocaties en catering met 21 specialiteiten die met één druk op de knop in het kopje stromen!

Lees verder

Ondersteuning binnen HANOS

  • Onderhoudscontracten & garantie

HANOS werkt samen met haar gespecialiseerde onderhoudsgroepen die op de hoogte zijn van alle koffieapparatuur die is aangeschaft. Zo kunnen wij in samenwerking met de onderhoudsgroepen servicecontracten op maat leveren en adequaat reageren op storingen - mochten die voorkomen. Daarnaast verzorgen wij opleidingen in dagelijks- en wekelijks onderhoud en instructies aan personeel betreffende machines. Iedereen moet zich bewust zijn dat het afsluiten van een servicecontract, dagelijks- en wekelijks onderhoud een “must” is. Voor alle apparatuur is dit van essentieel belang voor een goede werking van apparatuur, de levensduur en het terugdringen van het aantal storingen.

  • Van voor tot na de keuze van uw apparaat

HANOS biedt ondersteuning aan van het kiezen van de juiste apparatuur tot baristatrainingen na aanschaf van uw apparatuur.

  • De juiste koffie & tools

Om te zorgen dat u de juiste koffie serveert die bij u en uw zaak past hebben wij vier koffieconcepten zodat u altijd de juiste keus kan maken. Daarnaast hebben wij ook alle benodigde koffietools. Zie hieronder enkele producten uitgelicht:

 

In en uitschakelen espressomachines en volautomaten

Wanneer u uw espressomachine en/of volautomaten tijdelijk niet gebruikt, zijn bij het opstarten een paar belangrijke stappen van groot belang. Onze koffiespecialist vertelt u in verschillende video’s hoe u uw machine op de juiste manier in- en uitschakelt.

Bekijk de instructies

Ontdek meer over koffie bij HANOS


 
Coffee Experience

Coffee Experience

Met vier verschillende koffie concepten waaruit u kunt kiezen, schenkt u altijd de perfecte koffie.

Lees meer