Concepten en formules

Samen op zoek naar de beste oplossing voor uw onderneming

Naast een groot en veelzijdig assortiment, kunt u bij ons terecht voor al uw vragen. Onze vakspecialisten, van poeliers tot vinologen, staan elke dag klaar om u voor elk culinair vraagstuk een oplossing te bieden. Bovendien kunt u via ons platform FoodXperience heel veel bruikbare recepten vinden. En met onze partners, zoals Kaja en Van Gestel, kunnen we u ook op het gebied van inrichting en interieur een passend assortiment aanbieden.

Met onze formules en concepten willen we u, als ondernemer, handvaten geven om uw omzet verder te verhogen en het meest optimale uit uw onderneming te halen!


Coffee & Tea Experience

Coffee & Tea Experience

Kies uit één van onze complete concepten
In samenwerking met diverse specialisten op het gebied van koffie en thee, hebben we verschillende koffie- en theeconcepten gelanceerd. Liever uw eigen concept inclusief eigen koffie – of theeblend en verpakking? Your Brand, Your Blend & Your Style is in staat om dit voor u te realiseren.

Lees hier meer

Veltins bierbrouwerij partner van HANOS

Veltins

Duits kwaliteitsbier voor de horeca
HANOS werkt sinds 2004 een nauw samen met de Veltins bierbrouwerij uit Duitsland. In 1824 is de brouwerij opgericht. Al bijna twee eeuwen lang brouwt Veltins nog steeds bier volgens het ‘Reinheitsgebot’. Bij HANOS vindt u het totaalassortiment in Veltins bieren, maar ook bijbehorende producten, zoals bierviltjes en bierglazen.

Lees hier meer

Ecologic, hét HANOS hygiëneconcept

Hygiëneconcept Ecologiq

100% veilig, ecologisch en schoon
Met ons hygiëneconcept Ecologiq, vol ecologische schoonmaakmiddelen, kunnen wij u compleet ontzorgen. Daarnaast verzorgen wij de installatie van Smart Dosing Technology. Dit systeem wordt geïnstalleerd, afgesteld en onderhouden. Dit bespaart u geld, zonder dat u er omkijken naar heeft!

Lees hier meer

Logo AnyTyme

AnyTyme

Dé fast service formule

AnyTyme is een succesvolle franchiseformule voor iedereen die een cafetaria of lunchroom wil starten.
Als AnyTyme franchiseondernemer bent u zelfstandig, maar mét professionele ondersteuning. Denk aan de verzorging van kassasystemen, promotiemateriaal, verpakkingslijnen, advies en veel meer voordelen. 

Lees hier meer

Lightspeed kassasysteem

Kassasysteem Lightspeed

Voor efficiënt en kostenbewust ondernemen
Lightspeed is een verfijnd en flexibel kassasysteem, speciaal ontwikkeld voor de horeca. Het systeem maakt gebruik van de nieuwste technologieën en kan naadloos worden afgestemd op uw onderneming. De kassa neemt u het werk uit handen, waardoor u meer tijd en aandacht kunt besteden aan uw gasten.

Lees hier meer

Ik kook bewust

IK KOOK BEWUST

Hulp met verantwoorde keuzes
Kiezen voor duurzaam is met de veelheid aan keurmerken nog niet zo eenvoudig. HANOS maakt het u makkelijker om te kiezen met het IK KOOK BEWUST (IKB) assortiment. Alle producten binnen het IK KOOK BEWUST-assortiment voldoen altijd aan 3 pijlers: in het seizoen, duurzaam geproduceerd en van dichtbij.

Lees hier meer


Wilt u ook gebruik maken van onze concepten en formules, maar bent u nog geen klant?

Registreer u vandaag nog als HANOS-klant.

Klant worden