Bouwstenen voor een hoofdgerecht

Deze hoofdgerechten bestaan uit verschillende basiselementen zoals vlees, vis of gevogelte. Geserveerd met AGF-producten, zoals sousvide gegaarde bospenen of voorgegaarde aardappelpartjes en een saus of salade. Wij geven u de bouwstenen waarmee u zelf gerechten kunt maken. Uiteraard kunt u er uw eigen signatuur aan geven. U hoeft zich geen zorgen te maken om de kwaliteit, deze is altijd in orde en constant.

ENTRECOTE MET PADDENSTOELENSAUS

Leg de entrecote warm en bak nog even om en om en zout na. Maak sous-vide gegaarde ratatouille (ui, gele en rode paprika, aubergine, tomaat en courgette) warm en frituur zoete aardappels, zout na en besprenkel met chili olie.

GEBAKKEN ZALM MET HOLLANDAISESAUS

Ontdooi de zalmfilet en maak warm in de oven. Frituur verse aardappelpartjes en zout na en verwarm de hollandaisesaus en spinazie.

GILDEHOEN PESTO EN PISTACHE

Maak de gildehoen warm en bak even aan. Kook pépites 8 minuten in bouillon. Maak de sousvide gegaarde bospeen warm met boter, suiker en sinaasappelsap

EENDENHAM MET PEPERSAUS

Maak eendenham warm in de oven. Snijd de rösti in plakken en bak ze in de boter. Maak de gegaarde venkelblokjes warm in boter en zout na rn maak de doperwtenpuree warm in een pan.

TAMME EEND MET SINAASAPPELSAUS

Maak tamme eend warm in de oven en bak voor doorgifte even aan. Glaceer seizoengroenten in geklaarde boter, met zout op smaak brengen. Maak aardappelraclette warm en gratineer met een gasbrander op het bord.