De Groot Grootverbruik

De Groot Grootverbruik

De Groot Grootverbruik en HANOS vormen een krachtige combinatie voor elke professionele keuken, door het aanbieden van een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsproducten voor grootverbruikers. Deze samenwerking zorgt ervoor dat chefs en horecaondernemers toegang hebben tot een breed scala aan producten, van verse ingrediënten tot kant-en-klare gerechten, allemaal onder één dak. Met de expertise van De Groot in grootverbruik en de culinaire inspiratie die HANOS biedt, kunnen klanten rekenen op topkwaliteit producten, innovatieve oplossingen en uitstekende service om hun culinaire ambities te realiseren.

Over De Groot Grootverbruik

De Groot Grootverbruik weet als geen ander dat horeca ondernemers er hard aan werken om het de klanten naar de zin te maken. De Groot Grootverbruik is gespecialeerd in persoonlijke service. Al meer dan 40 jaar ontzorgt het familiebedrijf mensen zoals u en dat doen zij met passie en discipline. Het kleine flexibele team van De Groot Grootverbruik heeft échte kennis van horeca en zijn niet klaar tot de klant tevreden is.

Missie en visie

De Groot Grootverbruik bestaat om de ideale partner te zijn voor horecabedrijven. Naast goede food- en non-food producten zorgen zij voor goede ondersteuning.

U kunt verwachten dat De Groot Grootverbruik begrijpt wat er speelt en klaarstaan om te ontzorgen. De bedrijfscultuur is hierop ingericht. De Groot Grootverbruik zorgt voor het welzijn van haar mensen en met hen voor het welzijn van onze klanten. Zij groeien door te laten groeien.

‘Trouw’ is het credo van De Groot Grootverbruik. Zij leveren altijd wat ze beloven en ze beloven dat ze er zullen zijn om het u makkelijker te maken.

De Groot Grootverbruik
De Groot Grootverbruik

Het assortiment

Doordat De Groot Grootverbruik samen voorraad voert met HANOS, beschikken ze over meer dan 35.000 producten in hun assortiment. Dit stelt hen in staat om de persoonlijke benadering van een familiebedrijf te bieden, met de keuzevrijheid van een grote keten. Hun uitgebreide assortiment bestaat uitsluitend uit topproducten.

Een groot aanbod is fijn, maar kan ook overweldigend zijn. De vertegenwoordigers van De Groot Grootverbruik zijn erop getraind om de klant te voorzien van goed advies. Zij luisteren goed naar wensen en koppelen dat aan de beste producten.

Kwaliteit

Service is cruciaal, maar zonder kwalitatieve producten verliest het zijn waarde. Voor De Groot Grootverbruik ligt de sleutel tot kwaliteitsgarantie in de zorgvuldige selectie van leveranciers. Het principe van 'altijd leveren' omvat ook de zekerheid van betrouwbare leveringen.

Dit is een essentiële voorwaarde voor hun bekendheid in het altijd aanbieden van de beste producten. Wanneer een leverancier voldoet aan deze hoge standaard met kwalitatieve producten, is hij geschikt om aan De Groot Grootverbruik te leveren. Dit vormt de basis voor hun belofte om altijd de beste producten te leveren, wat direct ten goede komt aan hun klanten.


HANOS partners

HANOS heeft een aantal partners waarmee wij u een totaaloplossing bieden voor al uw horeca-gerelateerde vraagstukken. Bekijk onze partners en ontdek wat zij voor uw onderneming kunnen betekenen.

Meer over onze partners