Distrivers

Distrivers

'Je proeft de aandacht!'

Het doel van Distrivers is om mensen met een zorgbehoefte elke dag lekker, gezond en verantwoord eten en drinken aan te bieden. Een goede maaltijd draagt namelijk bij aan het welbevinden van cliënten en aan een sneller herstel. Distrivers biedt een uitgebreid assortiment aan verse, koelverse en diepvriesproducten, convenience maaltijden uit eigen keuken en droge kruidenierswaren. Ook bieden ze een breed assortiment non-food. Distrivers levert aan zorginstellingen. Als partner van HANOS biedt Distrivers begeleiding en ondersteuning op verschillende manieren, bijvoorbeeld door samen maatwerkconcepten te ontwikkelen waarbij de cliënt centraal staat..

Meer over Distrivers

Bekijk hieronder enkele inspirerende en innovatieve Distrivers-concepten.

Distrivers

Iedereen heeft eiwitten nodig om langer gezond en zorg-onafhankelijk te blijven. Daarom heeft Distrivers een assortiment ontwikkeld met hartige hapjes die van nature hoog in eiwit zijn.

Vlega-lijn | Distrivers

Distrivers won dankzij de Vlega-gehaktbal, een gehaktbal die naast dierlijke eiwitten voor 30% bestaat uit plantaardige eiwitten door de toevoeging van veldbonen, de Cross-over Innovation Challenge Award in 2019.

Vegetarische menulijnen | Distrivers

De mogelijkheid om multiculturele, vegetarische en veganistische menu's samen te stellen. De vegetarische- en veganistische menulijnen zijn mede tot stand gekomen door de Vegetariërsbond.

Meer Distrivers-concepten

Distrivers gaat verder dan alleen het leveren van lekker en gezond eten. Distrivers helpt ook bij het schrijven, ontwikkelen en implementeren van hun voedingsconcepten.

Inspiratiemagazines

Twee keer per jaar brengt Distrivers een inspiratiemagazine uit. In deze magazines wordt een totaalaanbod geboden voor feestdagen zoals Pasen, Kerst en Oud & Nieuw en alles daartussen. De magazines bieden volop inspiratie voor een driegangendiner met de heerlijkste voor-, hoofd- en nagerechten. Zo vindt u recepturen, menusuggesties en worden er tips gegeven voor bereidingen. Ook leest u er inspirerende klant- en leveranciersverhalen en worden er interessante voedingsgerelateerde columns gedeeld.

Lees magazines

Distrivers
Distrivers
Distrivers

HANOS partners

HANOS heeft een aantal partners waarmee wij u een totaaloplossing bieden voor al uw horeca-gerelateerde vraagstukken. Bekijk onze partners en ontdek wat zij voor uw onderneming kunnen betekenen.

Meer over onze partners