Ecologiq

Het HANOS hygiëneconcept: Ecologiq. Met ons hygiëneconcept, vol ecologische schoonmaakmiddelen, kunnen wij u compleet ontzorgen. Door de veranderende markt hebben wij gekozen voor Ecologiq. Dit concept is gebouwd op drie pijlers: 100% veilig, ecologisch en schoon.

Daarmee voldoen we aan de eisen van vandaag én is het concept onderscheidend met unieke producten die excelleren ten opzichte van de andere producten in de markt. Wij ontzorgen u graag om uw zaak volgens alle richtlijnen schoon te houden. Lees hieronder alles over de mogelijkheden die wij bieden of maak direct een afspraak.

Maak direct een afspraak

Voordelen

  • Uniek eigen merk
  • Eco, safety & quality
  • Duurzame kwaliteit, lage kosten 
  • 365 dagen per jaar, 24/7 service
Ecologiq

Omdat elk product een bio-based samenstelling heeft en geen giftige of gevaarlijke componenten bevat, is Ecologiq 100% veilig in gebruik.

Ecologiq

Elk product is ontwikkeld met oog voor het milieu. Alle producten zijn milieuvriendelijk en ultrasnel biologisch afbreekbaar.

Ecologiq

Veilig en milieuvriendelijk is natuurlijk heel mooi, maar werkt het ook? Jazeker! Wij garanderen dat onze producten minstens net zo goed werken als de traditionele producten.

HANOS als hygiënespecialist

Al meer dan 5 jaar leveren we als HANOS onze eigen concepten om onze klanten volledig te ontzorgen op het gebied van hygiëne. Inmiddels hebben wij veel klanten die al jaren naar tevredenheid gebruikmaken van deze producten en diensten.

De HANOS hygiëneconcepten 

De wereld van vandaag kent een stijgende behoefte aan duurzame, ecologische oplossingen. Wij voldoen aan deze vraag met ons nieuwe HANOS-hygiëneassortiment, bestaande uit reinigingsmiddelen, personal care, tissueproducten en schoonmaakgereedschappen.

HANOS als partner

HANOS investeert graag in de samenwerking met u. Daarom komen onze hygiënespecialisten graag bij u langs voor een gesprek. U ontvangt van ons daarna een inventarisatie met een voorstel voor de best passende doseerapparatuur, dispensers en producten.

Duurzame kwaliteit, lage kosten

Door de ecologische en veilige samenstelling zijn wij er in geslaagd om onze producten nog verder te concentreren. Deze Ultra-concentraten leveren, naast de voordelen voor mens en milieu, ook nog een extra verbruiksbesparing op.

 


Het assortiment

Een compleet assortiment van machinale vaatwas, keukenhygiëne, algemene reiniging, doseersystemen, handzeep keuken en sanitair, poetspapier, afvalbakken en schoonmaakgereedschappen.

Bekijk het hele assortiment


Mag het een druppel minder zijn?

De producten van Ecologiq zijn sterk geconcentreerd en de doseerflessen en Smart Dosing Technology zorgen voor enorme productbesparingen.

Schoonmaken met véél minder product

U bespaart geld én schoonmaakmiddel, omdat u minder nodig heeft van het product. Ook heeft u de dosering volledig onder controle. Dit is natuurlijk weer 100% goed voor u, maar ook weer 100% goed voor de natuur. Er komen immers minder afvalstoffen in omloop.

Ecologiq

Reiniging op maat?

Indien uw zaak een specifieke vloer of werkbank heeft is het ook mogelijk om reiniging op maat te maken. Hiervoor gaan onze specialisten met u in gesprek  om de mogelijkheden te bespreken. Zo voldoet u altijd aan de wetgeving en kunt u op een voordelige en duurzame manier uw zaak schoon houden. 

Heeft u vragen?

Onze hygiënespecialisten staan voor u klaar en komen graag bij u langs.

HANOS concepten en formules

Met onze concepten en formules geven we u handvaten om uw omzet verder te verhogen en het meest optimale uit uw onderneming te halen. Wilt gebruikt maken van deze mogelijkheden, maar bent u nog geen klant? Registreer u vandaag nog als HANOS-klant.

Klant worden Lees meer