Monique Creative bakery chef, weet als geen ander hoe krachtig brood kan zijn in culinaire concepten. Haar creativiteit en expertise op brood- en lunchgerechten maakt dit tot een unieke workshop.

Wat kunt u o.a. verwachten:
• Diverse creatieve burgers & buns
• Miami flatbread
• Italiaans streetfood brood
• Sharing lunchbroodjes
Monique Nefkens, Creative Chef, van Pastridor laat je zien hoe je een buitengewone lunch op simpele wijze kunt presenteren. Aan bod komen klassiekers in een verrassend jasje, maar ook ‘out of the box’ toepassingen, zoals crunchy scrocchiarella, het ultieme Italiaanse street food brood; een combinatie van convenience en vakmanschap.

Ontvangst: 11:00 uur
Start workshop: 11:30 uur
Einde workshop: circa 14:30 uur

DIT HANOS EVENT IS UITSLUITEND TOEGANKELIJK VOOR PROFESSIONALS. UITERAARD IS DIT EVENT KOSTELOOS BIJ TE WONEN. WÉL IS ER MAAR EEN BEPERKT AANTAL PLAATSEN BESCHIKBAAR, DUS MELD U DIRECT AAN!

Sign up for the event

05-10-2020 11:30 HANOS Venlo Register now
06-10-2020 11:30 HANOS Heerlen Register now
02-11-2020 11:30 HANOS-ISPC Breda Register now
03-11-2020 11:30 HANOS Amsterdam Register now