Ton, technisch adviseur en creative chef van Callebaut
weet alle ins en outs van chocolade-toepassingen.
Hij weet als geen ander deskundige informatie op een informele en humoristische wijze te brengen.

Wat kunt u o.a. verwachten:
• Herkomst en productieproces van chocolade (bean-to-bar).
• Basistechnieken zoals kristalliseren.
• Diverse toepassingen zoals bonbons en friandises.
• Proeverij van diverse chocolades.
Callebaut maakt enkel gebruik van de fijnste ingrediënten en produceert al meer dan 100 jaar de Finest Belgian Chocolate in het hart van België. De chocolade van Callebaut wordt gemaakt met toewijding die wordt doorgegeven van generatie op generatie. Deze kennis wordt elke dag opnieuw gebruikt door chefs en chocolademakers voor de creatie van heerlijke lekkernijen.

Ontvangst: 11:00 uur
Start masterclass: 11:30 uur
Einde masterclass: circa 14:30 uur

DIT HANOS EVENT IS UITSLUITEND TOEGANKELIJK VOOR PROFESSIONALS. UITERAARD IS DIT EVENT KOSTELOOS BIJ TE WONEN. WÉL IS ER MAAR EEN BEPERKT AANTAL PLAATSEN BESCHIKBAAR, DUS MELD U DIRECT AAN!

Sign up for the event

05-11-2020 11:30 HANOS Zwolle Register now
18-11-2020 11:30 HGC-HANOS Hasselt Register now
30-11-2020 11:30 HGC-HANOS Antwerpen Register now