Onze chefs Garry de Boer en Steef Haarsma leven letterlijk gastronomie. Het volgen van de nieuwste trends en het experimenteren met de nieuwste technieken is hen dan ook op het lijf geschreven. In deze masterclass zullen ze u, met een duidelijke uitleg, stapsgewijs meenemen in de materie. Met o.a. veel aandacht voor geleren, emulgeren en het werken met textuur en structuur producten en materialen ga jij met boordevol inspiratie naar huis!

Wat kunt u o.a. verwachten:
• Techniek van geleren.
• Techniek van emulgeren.
• Het werken met textuur en structuur producten zoals sosa en texturas.
• Innovatieve bereidingstechnieken.
• Trends & innovaties.
Deze masterclass staat garant voor veel praktische tips & toepasssingen,
eenvoudig te implementeren in uw eigen keuken.

Ontvangst: 11:00 uur
Start workshop: 11:30 uur
Einde workshop: circa 14:30 uur

DIT HANOS EVENT IS UITSLUITEND TOEGANKELIJK VOOR PROFESSIONALS. UITERAARD IS DIT EVENT KOSTELOOS BIJ TE WONEN. WÉL IS ER MAAR EEN BEPERKT AANTAL PLAATSEN BESCHIKBAAR, DUS MELD U DIRECT AAN!

Sign up for the event

26-10-2020 11:30 HANOS Zwolle Register now
27-10-2020 11:30 HANOS Eindhoven Register now
28-10-2020 11:30 HANOS Groningen Register now
03-11-2020 11:30 HANOS Heerlen Register now
04-11-2020 11:30 HANOS Hengelo Register now
10-11-2020 11:30 HGC-HANOS Antwerpen Register now
11-11-2020 11:30 HANOS Den Haag-Delft Register now