HANOS streeft naar continue verbreding van haar assortiment vis, schelp- en schaaldieren. Een deskundig team van inkopers koopt rechtstreeks van visboten, nationale en internationale visafslagen. Zo garanderen zij topkwaliteit vis tegen scherpe prijzen. HANOS wil bovendien voorloper zijn in het verhandelen van vissoorten die op een ecologisch verantwoorde wijze zijn gevangen en/of gekweekt. Voor de horeca is betrouwbare levering van de vis uiteraard essentieel. Daarom wordt er veel aandacht besteed aan een professionele logistiek en goede communicatie met de afnemers.

Wat kunt u o.a. verwachten
• Noordzee vis, visserij, visafslag en vismethoden.
• Vissen van het seizoen, inspiratie voor jouw menukaart.
• Alles over kweekvissen.
• Gamba’s, het verhaal gecombineerd met een tasting.
• Nederlandse kaviaar.
• Inspirerende gerechten van onze chefs met passende wijnen van onze sommelier.

Ontvangst: 11:00 uur
Start workshop: 11:30 uur
Einde workshop: circa 14:30 uur

DIT HANOS EVENT IS UITSLUITEND TOEGANKELIJK VOOR PROFESSIONALS. UITERAARD IS DIT EVENT KOSTELOOS BIJ TE WONEN. WÉL IS ER MAAR EEN BEPERKT AANTAL PLAATSEN BESCHIKBAAR, DUS MELD U DIRECT AAN!

Sign up for the event

14-09-2020 11:30 HANOS Hengelo Register now
15-09-2020 11:30 HANOS Den Haag-Delft Register now
21-09-2020 11:30 HANOS Nijmegen Register now
22-09-2020 11:30 HGC-HANOS Hasselt Register now
12-10-2020 11:30 HANOS Groningen Register now
13-10-2020 11:30 HANOS Zwolle Register now
26-10-2020 11:30 HANOS Apeldoorn Register now
27-10-2020 11:30 HANOS Amsterdam Register now
02-11-2020 11:30 HANOS Eindhoven Register now
03-11-2020 11:30 HANOS Utrecht Register now