Luca Bernardini onderzoekt graag nieuwe stijlen en trends in de wereld hierdoor kan hij zijn creativiteit kan verbeteren en weet hij resultaten van hoog niveau weet te bereiken. Zijn passie en verfijnde vaardigheden in het lesgeven hebben ervoor gezorgd dat hij als ambassadeur van Silikomart de chef is van de ‘Scuola di Alta Formazione Creativa’, hangar78,Venetië.

Wat kunt u verwachten:

  • Creatief gebruik van siliconen mallen.
  • ​De montage van het begin tot het eind; met de bijbehorende technieken, waaronder glaceren, fonceren en ​couveren.
  • Tips & tricks.
  • Focus op boutique patisserie.
     

Powered by Silikomart, master of food innovation Silikomart is de toonaangevende producent van culinaire siliconen mallen voor de food- en patisserie professional. Met hun siliconen vormen brengen zij elk jaar de mooiste designs uit.
Voor iedereen die van avant-garde patisserie houdt is dit de workshop om bij te wonen!

Ontvangst: 11:00 uur
Start workshop: 11:30 uur
Einde workshop: circa 14:00 uur

DIT HANOS EVENT IS UITSLUITEND TOEGANKELIJK VOOR PROFESSIONALS. UITERAARD IS DIT EVENT KOSTELOOS BIJ TE WONEN. WÉL IS ER MAAR EEN BEPERKT AANTAL PLAATSEN BESCHIKBAAR, DUS MELD U DIRECT AAN!

Sign up for the event

19-10-2020 11:30 HANOS Zwolle Register now
20-10-2020 11:30 HANOS Eindhoven Register now