Wij bieden u een veelzijdig dagprogramma:

 • Ontvangst
  Vanaf 11.00 uur wordt u ontvangen met koffie, thee en patisserie.
 • Masterclass Alles over chocolade
  11.30 – 12.30 uur
  Hidde weet als geen ander hoe u desserts omtovert in feestelijke delicatessen. Hij laat u zien hoe u uw gasten verwent met een chocolade-beleving
 • Lunch
  Wij bieden u een lunch aan op onze patisseriemarkt. Daarnaast kunt u genieten van een proeverij van de Big Green Egg in onze buitenkeuken.
 • Masterclass Kerstdesserts
  13.30 – 15.00 uur
  Hidde neemt u mee in de creatieve wereld van en rondom desserts, waarbij de nadruk ligt op professionele, praktisch toepasbare tips en trucs. Hij laat u zien hoe u met enkele basisproducten en eigen toevoegingen in een handomdraai mooie feestelijke creaties maakt.
 • Signeersessie en Patisseriemarkt
  vanaf 15.00 uur
  Op de markt presenteren diverse leveranciers hun noviteiten en suggesties voor de feestmaand. Ook is er gelegenheid om het boek ‘Patisserie.’, te laten signeren door de meester zelf.


Over Hidde de Brabander
Hidde is een patissier met een grote staat van dienst. Hidde heeft jarenlange ervaring opgedaan in de gastronomie bij restaurants zoals Landgoed Duin en Kruidberg en Parkheuvel. Vervolgens is hij zijn eigen label ‘Dreams of Magnolia’ gestart, schrijft hij columns in vakmagazines, is hij gastdocent en is hij regelmatig op televisie te zien. Dit jaar heeft hij zijn eigen boek ‘Patisserie.’ uitgebracht.
Als ambassadeur van Callebaut ondersteunt hij bij de ontwikkeling van nieuwe producten en heeft hij als missie knowhow over Callebaut chocolade en verwerkingstechnieken over te brengen op vakmensen.

Helaas is deze workshop volgeboekt. U kunt zich niet meer inschrijven.

Datum en locatie

08-11-2016 11:00 HANOS Amsterdam Volgeboekt