Op maandag 19 april zal de livestream in het teken staan van de Japanse grill.

Tijdens de livestream vertelt Thomas van de Weyer u alles over de geheimen van de shichirin grill en binchotan houtskool.

Tijdens de livestream geeft hij eerst uitleg over deze grill en de herkomst ervan, vertelt over de juiste houtskool – binchotan – en geeft diverse tips om met grillen aan de slag te gaan. Vervolgens komen suggesties voor bereidingen op de Yakiniku aan bod.

De filosofie van Thomas is ook samengevat in het boek: The magic of Yakiniku, dit boek is natuurlijk te verkrijgen bij HANOS.

Benieuwd wat zij u die dag nog meer gaan laten zien? Volg ons op Instagram & Facebook en blijf op de hoogte!

De livestream die u niet wilt missen!

Klik hier voor de livestream

Ja, ik ontvang graag de recepturen*
*De recepturen zijn vanaf 19 april beschikbaar. U kunt ze wel eerder aanvragen.

No registration available

19-04-2021 11:00 Online