Simon Giaccotto is het brein achter Viva la Pizza, een exclusieve pizzacatering waarbij pizza’s live worden bereid en gebakken. Simon heeft de kunst van het pizzabakken geleerd in Sicilië, waar zijn vader oorspronkelijk vandaan komt. Nog steeds keren de Giaccotto’s regelmatig terug naar Sicilië, een ideale plek om inspiratie op te doen. Simon bundelt tijdens deze masterclass zijn kennis met Van Gestel om zo ook de apparatuur onder de aandacht te brengen.  

Wat kunt u o.a. verwachten:
• U leert alles over wat belangrijk is bij het maken van Pizza, Focaccia, Plaatpizza, Pala Romana en ga zo maar door.
• Achtergrondinformatie over de belangrijkste ingrediënten.
• De juiste oventechnologie voor specifieke toepassingen.
• De productie van pizzadeeg en de juiste machines.
• Het bakken van verschillende pizza’s in verschillende ovens.
• Ervaring met de pizzamasters.

We gaan laten zien welke oven het beste bij welk pizzaconcept past!

Moretti Forni Neapolis
Neapolis 510 ° C is 's werelds krachtigste elektrische oven, ontworpen door Moretti om authentieke Napolitaanse pizza's te maken. Niemand is ooit zo ver gegaan als Moretti Forni om u maximale temperaturen te garanderen waarmee u een Napolitaanse pizza in minder dan 1 minuut kunt bakken!

Moretti Forni Serie S (ICON)
Nieuwe serie S is evolutie. Dankzij de innovatieve Eco Smartbaking-technologie wordt het energieverbruik met 30% verminderd, een energiebesparing die nog nooit eerder is vertoond in een traditionele statische oven.

Moretti Forni Serie T
Serie T staat synoniem voor constante betrouwbaarheid: een nieuwe generatiesprong in de geschiedenis van tunnelovens. 4 internationale patenten en 2 primaire doelen bereikt: ongeëvenaarde kookkwaliteit en de laagste buitentemperatuur in zijn categorie. Niet alleen pizza, maar ook vlees, pasta, groenten en vele andere voedingsproducten.

Om het hele proces te optimaliseren laten we zien welke apparatuur u kan helpen in uw pizzaconcept.

Moretti Forni Machinery
Naast de Pizza ovens en Bakkerij ovens leveren wij ook deeg mengers, spiraalmengers, planeetmengers, arm (scoop) mengers, opbolmachines, pizza pletters, pizza uitrolmachine, mozzerella snijder, pizza scheppen, pizza snijders, etc. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw concept helemaal voorzien kan worden van de beste apparatuur naar uw wens.

*Tijdens onze evenementen zullen wij de regels welke vanuit het RIVM zijn opgelegd handhaven. Wij vragen uw begrip hiervoor, en vragen u de instructies van onze medewerkers op te volgen indien nodig.

Sign up for the event

23-06-2021 11:00 HANOS Zwolle No more seats available
15-09-2021 11:00 HANOS Zwolle No more seats available
18-11-2021 11:00 HANOS Zwolle Register now