Black Angus

Regiorund

Eerlijk Nederlands rundvlees, ook uit uw regio

Weten waar het stuk vlees op uw bord vandaan komt wordt steeds belangrijker. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar verschillende veehouders in alle windstreken van Nederland voor ons Regiorund-concept; het beheersen van het hele proces van stal tot en met de winkel. Op die manier kunnen wij eerlijk rundvlees bieden dat ook door een veehouder uit uw regio geproduceerd wordt.

Regiorund

Bij de verschillende veehouders staan Black Angus runderen buiten in de wei. Dit ras staat bekend om zeer smaakvol vlees met een mooie marmering. Tijdens het opgroeien kunnen de runderen vrij en rustig grazen. Moderne potstallen staan klaar voor periodes met slecht weer en lage temperaturen, zodat zij voldoende beschutting krijgen. Om een consequente en gezonde groei te waarborgen, wordt de voeding per veehouder afgestemd op de behoefte van de runderen.

Elk van onze veehouders heeft een bijzonder verhaal: unieke locaties, passie voor hun dieren en oog voor de toekomst. Aan de basis van de runderen staat Roy Ottink met zijn Wildhoeve in Markelo. Samen met hem hebben wij de ambitie om primekwaliteit vlees in Nederland te produceren, zodat het niet tienduizenden kilometers hoeft te reizen voor het op het bord ligt. Verschillende veehouders zijn inmiddels aangesloten bij het project; van de Brabantse Hei tot in de polder onder de rook van Amsterdam. Op deze manier staat eerlijk en kwalitatief hoogstaand vlees voorop bij het Regiorund.

De producten van het regiorund zijn in elke HANOS-vestiging verkrijgbaar.

Bekijk het assortiment

Regiorund

Regiorund

Regiorund