EVEN

EVEN

Hét kantineconcept voor elke onderbreking

Of het nou op het werk, op school of bij een sportclub is; de kantine is een plek van samenkomen, vieren en opladen. Dit opladen gebeurt door te genieten van onze food en drinks. Voor elk moment is er een perfect drankje, een lekkere snack of een gezond tussendoortje. Het managen van een kantine is een hele klus. Daarom introduceert HANOS het kantineconcept EVEN, dat u volledig kan ontzorgen bij al uw kantinevraagstukken.

Lees hieronder meer over ons kantineconcept of stel direct uw vragen.

Contact opnemen

Waarom EVEN?

  • Vraaggedreven concept met oog voor gezondheid en afzet
  • Volledige ontzorging doordat HANOS alle benodigdheden kan bieden
  • Meedenken in interieur, keukenapparatuur, voorbereiding en operatie
  • Ondersteuning d.m.v. receptuurkaarten en instructies

Veelzijdigheid

EVEN speelt in op de specifieke behoeftes van zowel u als ondernemer als uw klanten. Zo past ons kantineconcept binnen elk soort organisatie. Wij kunnen u ondersteunen bij de inrichting van uw kantine, de voorbereiding en de operationele uitvoering.

Relevantie

EVEN volgt de laatste trends en bewegingen in de markt. Hierdoor kunnen we flexibel inspelen op alle nieuwe behoeften, zoals nieuwe producten en recepturen of speciale locaties met pop-up stores. EVEN beweegt mee en blijft hierdoor relevant.

Afzet

Bij Even houden we van variatie en gezond eten, maar ook van verleiden. We kijken naar de doelgroep om te zorgen dat het concept afzet blijft genereren. Om de variatie te kunnen blijven bieden, zorgen we voor assortimentsupdates voor elk seizoen.


Voor wie is EVEN?

EVEN

EVEN voor sportclubs

De kantine van een sportclub is een ideale plek om bij te komen. Daar hoort ook een verkoelend drankje en wat lekkers bij. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw assortiment gezond, gevarieerd én lekker is? En hoe regelt u de organisatie als u afhankelijk bent van vrijwilligers die af en toe een bardienst draaien? EVEN helpt u met deze en meer vraagstukken voor uw sportkantine.


Lees meer
Scholen | EVEN

EVEN voor scholen

De pauze is voor leerlingen het moment om even op te laden. De schoolkantine is hier de ideale plek voor. Waarmee trekt u jongeren naar de schoolkantine? Aan welk productaanbod hebben zij behoefte? En hoe zorgt u voor een goede verhouding tussen gezond en lekker? EVEN helpt u van uw schoolkantine een fijne plek te maken voor elke leerling.


Lees meer
EVEN

EVEN voor bedrijven

Een fijne lunch of maaltijd in het bedrijfsrestaurant is mede bepalend voor een goede werkdag. Verschillende beroepsgroepen vragen om een divers en passend aanbod. Wat zijn de wensen en hoe dient de maaltijd besteld en aangeleverd te worden? Hierin kan EVEN meedenken.Lees meer

Wat biedt EVEN?

Samen met haar partners en concepten kan HANOS met het concept EVEN de totaalleverancier zijn voor uw kantine of bedrijfsrestaurant. Wij lichten graag enkele interessante concepten uit die wij u kunnen bieden.

Kaja Interieurs | HANOS

Interieurverzorging

Het inrichten van uw kantine kan een lastige opgave zijn. De juiste inrichting is essentieel; mensen blijven dan langer zitten en consumeren meer. Samen met onze partner Kaja Interieurs denken wij met u mee en creëren wij, samen met u, de inrichting die bij uw kantine past.Meer over Kaja Interieurs
Van Gestel Grootkeukentechniek | HANOS

Keukeninrichting

Bij een kantine hoort ook een keuken. Samen met onze partner Van Gestel creëren we professionele keukens op maat. Of het nou gaat om een koelkast of het inrichten van een complete maatwerk keuken, Van Gestel kan met uw meedenken over al uw wensen op gebied van keukeninrichting.


Meer over Van Gestel
Coffee & Tea Experience | EVEN

Totaalconcept koffie en thee

Coffee & Tea Experience zijn dé HANOS-concepten voor de beste smaken, de meest exclusieve apparatuur en de nieuwste trends.. Van het branden van de beste koffiebonen en het selecteren van de beste thee tot het uitzoeken van het perfecte lepeltje of servies ontwerpen met uw bedrijfslogo; met Coffee & Tea Experience creëert u de perfecte koffie- en theebeleving.

Meer over Coffee & Tea Experience
Lightspeed kassasysteem | HANOS

Lightspeed kassasysteem

In een kantine of bedrijfsrestaurant hoort goede bestel- en afreken automatisering. Hierin voorziet Lightspeed; via HANOS kunnen wij dit efficiente en inzichtelijke kassasysteem aanleveren en installeren met alle bijbehorende integraties.
Meer over Lightspeed
Ecologic, hét HANOS hygiëneconcept

Ecologic

Ecologiq is het HANOS hygiëneconcept waarbij u alles vindt om uw kantine schoon te houden. Met ons hygiëneconcept, vol ecologische schoonmaakmiddelen, kunnen wij u compleet ontzorgen. Door de veranderende markt hebben wij gekozen voor Ecologiq. Dit concept is gebouwd op drie pijlers: 100% veilig, ecologisch en schoon.

Meer over Ecologiq
EVEN POS / Online

POS / Online

Zien eten doet eten. Daarom is het belangrijk dat de kracht van beeld niet wordt onderschat. Wij kunnen u al het benodigde beeldmateriaal aanleveren, van posters tot banners en folders.


Neem direct contact op

Heeft u interesse in ons kantineconcept en wilt u graag meer informatie ontvangen? Wij helpen u graag verder!

Concepten en formules

Met onze concepten en formules geven we u handvaten om uw omzet verder te verhogen en het meest optimale uit uw onderneming te halen. Wilt gebruikt maken van deze mogelijkheden, maar bent u nog geen klant? Registreer u vandaag nog als HANOS-klant.

Klant worden Lees alles over de mogelijkheden