HANOS Evenementen & online masterclasses

Evenementen & online masterclasses

Werken in de gastronomie vergt vakmanschap en creativiteit, elke dag weer. Wij weten dat als geen ander en maken daarom graag deel uit van uw team. Samen kunnen we op zoek naar de juiste ingrediënten voor uw bedrijf!Inspiratiesessies & masterclasses

Schrijf u in voor inspiratiesessies & masterclasses

Onze inspiratiesessies kennen een informeel karakter en worden in presentatievorm gegeven, zodat u de informatie duidelijk en eenvoudig kunt volgen. De uitgekezen kans om in korte tijd een dosis kennis op te doen en bij te praten met vakgenoten! Tijdens onze masterclasses staan thema en inhoud centraal en gaat de verdieping op het vakgebied altijd verder dan de basis.

Bekijk aankomende evenementen

Online masterclasses & livestreams

Bekijk online masterclasses & livestreams

Verschillende online masterclasses en livestreams konden vanwege de geldende maatregelen niet fysiek doorgaan, maar hebben online toch doorgang gevonden. Deze evenementen zijn voor u opgenomen, zodat u deze ten alle tijden terug kunt kijken. Laat u op afstand inspireren door enthousiaste professionals, die hun tips voor verschillende vakgebieden graag met u delen!

Kijk online evenementen terug

FoodXevents

FoodXevents

FoodXperience is hét culinaire inspiratieplatform voor en door horecaprofessionals, met meer dan 3500 recepten die wekelijks worden aangevuld. Naast recepten zijn er tientallen handige video’s voor de foodprofessional en bijzondere interviews met topchefs op het platform te vinden.

Meerdere keren per jaar organiseert HANOS onze zogenaamde FoodXevents. Tijdens deze FoodXevents verzorgen de beste internationale chefs unieke masterclasses. Zo zijn in het verleden al FoodXevents georganiseerd met Joan Roca, Rasmus munk, Kiki da Costa, Roger Van Damme en Nick Bril. Ook dit jaar hebben wij weer een aantal speciale masterclasses voor u gepland.

Lees hier meer over FoodXevents


Recente online evenementen

Kijk hieronder de streams van onze meest recente online masterclasses en livestreams terug.

Workshop Bar Kitchen

Klik hier om de recepten te downloaden

In deze workshop nemen onze chefs u mee in het bereiden van 'New Bar Kitchen' geïnspireerde recepten in de volgende drie thema's: Latin American, Asian en Middle Eastern. Ook laten zij u zien welke producten ze hiervoor gebruiken.

Zomerhert op de BBQ met Leonard Elenbaas

Klik hier om de recepten te downloaden

Hertenvlees uit Nieuw-Zeeland is verfijnd van smaak, zeer tender en mals. Hét zomerwild bij uitstek en daarmee erg geschikt voor zomerse gerechten en voor op de barbecue. Tijdens deze masterclass neemt Leonard Elenbaas u mee in de wereld van zomerhert. Met deze masterclass inspireert hij u graag om deze zomer met hert aan de slag te gaan op de BBQ.


Meer inspiratie:

Krachtig najaar

Krachtig najaar

Krachtig najaar