Finishing touch

Deze kant-en-klare garnituren maken uw desserts helemaal af!

De wijze van presenteren is een belangrijk onderdeel van een gerecht. Wij hebben een aantal kant-en-klare garnituren voor u geselecteerd waarmee u uw desserts helemaal afmaakt!

Chocolade garneringen

Chocolade garneringen

Met deze prachtige garneringen van chocolade maakt u van elk dessert een kunstwerk. Op de foto hebben wij chocolade 'Speerpunten' van Dobla gebruikt.

Deze chocolade ‘speerpunten’ zijn gemaakt van witte en pure Belgische chocolade. U kunt ze gebruiken om uw (ijs)desserts mooi mee te garneren. De chocoladestokjes hebben een afmeting van 1,8 millimeter bij 20 centimeter.

 

Bekijk dit product

Lekker krokant

Met deze krokante garneringen voegt u eenvoudig en snel heerlijke smaken toe aan uw dessert.

Crumbles & crunches

Crumbles & crunches waarmee een verrassend crispy accent kan worden toegevoegd aan desserts.

Wij selecteerden deze vijf bijzondere smaken voor u. Van witte chocolade met peperkoek tot melkchocolade met gezouten karamel en pinda’s

Crumbles & crunches

Meer om uw dessert helemaal af te maken!

Naast deze selectie producten hebben wij nog veel meer om uw dessert af te maken. Bijvoorbeeld knapperige biscuits of wafelrolletjes in verschillende smaken of mini meringues. Met deze meringue toefjes en druppels geeft u een speelse toets aan uw desserts. Bezoek ook de patisserie-afdeling van uw dichtstbijzijnde vestiging voor veel meer aanbod.


Meer inspiratie

Inspiratie en recepten op het gebied van comfort food

Comfort food

Gerechten waarmee u gasten verrast. Lees alles over gemakkelijk, lekker en betaalbaar comfort food. Onze chefs delen hun geheimen met u!

Lees meer

Inspiratie en recepten op het gebied van patisserie

Patisserie

Ontdek de wondere wereld van patisserie bij HANOS. Maak kennis met ons unieke assortiment en laat u inspireren!
 

Lees meer