Fix Fisch

Visgroothandel Fix Fisch

Gewoon goed is niet goed genoeg

Visgroothandel Fix Fisch is de kwaliteits visgroothandel van HANOS. Sinds 1996 verzorgt visgroothandel Fix Fisxch topkwaliteit visproducten. Het doel van visgroothandel Fix Fisch is om topkwaliteit vis aan te bieden op verantwoordelijke wijze. Een verantwoordelijke wijze van ondernemen staat bij visgroothandel Fix Fisch hoog op de agenda.

Een team van inkopers gaat de hele wereld rond om de beste vis voor u te kopen. Door de kennis van de inkopers weten ze de perfecte vis te kopen elk seizoen van het jaar. Bij visgroothandel Fix Fisch staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom leid visgroothandel Fix Fisch zelf zijn medewerkers op zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

fix_fisch
Fix Fisch

Over het assoritment

Bij visgroothandel Fix Fisch kunt u uit een groot assortiment vis kiezen. Er is verse vis beschikbaar maar ook diepvries vis. Verse kabeljauw of zalm, gerookte makreel, diepgevroren garnalen, oesters en kreeft. Dit alles vormt slechts een kleine greep uit ons uitgebreide assortiment.

Het aanbod van Fix Fisch is afkomstig uit de hele wereld. Hoe gevarieerd de producten ook zijn, één eigenschap hebben ze gemeen: de zeer hoge kwaliteit. Bij het inkopen houden Fix Fisch rekening met de vangsttechnieken en de seizoenen, waardoor u altijd verzekerd van kwalitatief betere en goede vis.

Naast een groot assortiment vis verkoopt visgroothandel Fix Fisch een groot assortiment vis gerelateerde producten. Denk hierbij aan verschillende zeegroenten die net dat beetje extra kan toevoegen aan uw gerecht.

Lees meer over visgroothandel Fix Fisch

Lees meer


HANOS partners

HANOS heeft een aantal partners waarmee wij u een totaaloplossing bieden voor al uw horeca-gerelateerde vraagstukken. Bekijk onze partners en ontdek wat zij voor uw onderneming kunnen betekenen.

Meer over onze partners