FoodXperience

FoodXperience team

FoodXperience bestaat uit een team culinair adviseurs die dagelijks te vinden zijn in uw eigen HANOS-vestiging. Advies of ondersteuning nodig? Zij vertellen u graag alles over de laatste trends en ontwikkelingen én weten alles te vertellen over onze producten.  Maak kennis met onze FoodXperience-chefs en bekijk de recepten die zij voor u hebben gemaakt.

Terras inspiratie van onze FoodXperience chefs

Vol enthousiasme zijn onze FoodXperience chefs het terras op gegaan. Ze hebben zin in de zomer! Om u te inspireren hebben zij creatieve gerechten bedacht waarmee u uw gasten kunt verrassen. Steef maakte de volgende vier gerechten.
Jurjen van Pruissen | FoodXperience chefs

Jurjen van Pruissen

  • Kalfswang met coquille
  • Chips van kaviaar, mossel en yuzumayonaise
  • Buikspek piri piri met zoetzure pompoen en hoisin saus
  • Gegrilde eendenham met oppendoezer ronde

Bekijk de recepten

Garry de Boer | FoodXperience chefs

Garry de Boer

  • Tapasvisjes met een dipsaus van chorizo
  • Bara sandwich
  • Rotibowl met kip, kousenband en aardappelpartjes

Bekijk de recepten

Steef Haarsma | FoodXperience chefs

Steef Haarsma

  • Kabeljauw met coburgerham en daslook
  • Flamed salmon en dashi iri ponzu
  • Salade met krokant spek, tomaat en aceto balsamico
  • Geroosterde bospeen, houmous en basilicumpesto

Bekijk de recepten

Rolf Hoekstra | FoodXperience chefs

Rolf Hoekstra

  • Flammkuchen met gele curry
  • Gamba's met daslook en Tomasu sweet soy sauce
  • Pasta pesto
  • Sausages Dutch style met seizoensgroenten

Bekijk de recepten


Meer inspiratie van onze FoodXperience chefs

Elk magazine creëren de FoodXperience chefs passende gerechten bij het seizoen. Bekijk ook de recepten en tips van de voorgaande magazines:

Inspiratiemagazine voorjaar 2021

Voor het inspiratiemagazine voorjaar nodigden we vier chefs vanuit verschillende windstreken uit om samen met één van onze culinair adviseurs te koken met lamsvlees. In vier duo’s gingen ze aan de slag met een ander onderdeel van het lam. Deze sessie benadrukte om de veelzijdigheid van dit fantastische voorjaarsproduct. Laat u inspireren voor gerechten met lamsvlees!

Recepten met lamsbout

Lamsbout

FoodXperience chef Henri ging samen met Gerjan Ligtenberg, van restaurant QuaKoken, aan de slag met lamsbout.

Bekijk de recepten

Recepten met saratoga-rack

Saratoga-rack

FoodXperience chef Erwin ging samen met Petros Razay, van restaurant Fenicie, aan de slag met Saratoga-rack.

Bekijk de recepten

Recepten met lamsschouder

Lamsschouder

FoodXperience chef Steef ging samen met Tom Zwerver, van restaurant Oan Tafel, aan de slag met lamsschouder.

Bekijk de recepten

Recepten met lamsnek

Lamsnek

FoodXperience chef Garry ging samen met Stephen de Ruyter, van Suara Gembira, aan de slag met lamsnek.

Bekijk de recepten

Inspiratiemagazine winter 2021

Het FoodXperience team neemt u mee in de wereld van seizoensproducten. Van de geliefde skrei tot aan de nog relatief onbekende broccoletti.

Inspiratiemagazine feestdagen 2020

De FoodXperience chefs kwamen samen voor feestdagen. Ze geven u maar al te graag tips voor de feestdagen.

Maarten Bloemers | FoodXperience team

Maarten Bloemers

Bekijk Maarten's recepten

Erwin Grijssen | FoodXperience team

Erwin Grijssen

Bekijk Erwin's recepten

FoodXperience

FoodXperience online platform

FoodXperience is hét platform voor inspirerende recepten, gedeeld door FoodXperience en door vakgenoten. U kunt gemakkelijk per categorie en zelfs per seizoen zoeken naar recepten die interessant voor u zijn. Naast de bereidingsinformatie vindt u ook de benodigdheden voor elk recept, inclusief artikelnummers.

Daarnaast vindt u op FoodXperience ook bijzondere verhalen van bekende chefs, handige tips & tricks en culitools.

Naar FoodXperience

Meer inspiratie

Inspiratie en recepten voor het voorjaar

Inspiratiemagazine Voorjaar 2021

Dit onderwerp is onderdeel van het Inspiratiemagazine Voorjaar 2021. Laat u inspireren door nog veel meer verrassende thema's.

Laat u inspireren