Glass it up

Desserts in een glas zijn een mooie verrassing voor uw gast; attractief, zichtbaar én smaakvol! Onze culinair adviseurs hebben een aantal mooie recepten van desserts in een glas gemaakt, welke we voor u op een rij zetten.

Ontdek de recepten en de meest belangrijke producten die wij hiervoor hebben gebruikt:

All nuts dessert

1. All Nuts

Dessert  van een krokante short crust ring, een crème van espresso, pindakaas en hazelnoot, een crumble van hazelnoot en notenijs 'rocher'.

Bekijk recept

Appeltaart in een glas

2. Appeltaart in een glas

Dessert van een mousse van witte chocolade en kaneelthee, compote van appel, salty caramel, appel swirls, rum rozijnen, vanille-ijs, crunchy bladerdeeg, banketbakkersroom met amandelspijs en een slagroomrozet.

Bekijk recept

Glass it up

3. Pink Lady

Dessert van krokante rozenblaadjes, crème van perzik, een suiker disc, mousse van framboos en rozen, passievruchten coulis, quenelle ruby choc chai ijs en een crumble van ruby chocolade.

Bekijk recept

Forest delight dessert

4. Forest Delight

Dessert van eetbare kaneelbladeren, salty caramel ijs, spongecake van basilicum, een mousse van limoen en basilicum en hazelnoot chocolade en een crunch van noten.

Bekijk recept

Citroen in een glas

5. Citroen in een glas

Dessert van een crème van lemon curd, citroen sorbet, schuim van limoncello, citroen gelei, citroen cremeux, een crumble van citroenkoekjes en een "citroen" van yuzu chocolade.

Bekijk recept

SILICONA MAL LIMONE 30

Silicona mal limone 30

Silikomart62165680

CALLETS WIT LEMON

Gekleurde Callets Limoen

Callebaut28278366


Meer inspiratie

Inspiratie en recepten op het gebied van comfort food

Comfort food

Gerechten waarmee u gasten verrast. Lees alles over gemakkelijk, lekker en betaalbaar comfort food. Onze chefs delen hun geheimen met u!

Lees meer

Inspiratie en recepten op het gebied van patisserie

Patisserie

Ontdek de wondere wereld van patisserie bij HANOS. Maak kennis met ons unieke assortiment en laat u inspireren!
 

Lees meer