Professioneel grillen in de keuken

Goed grillen of roosteren van vlees, vis, groenten en fruit is een kunst op zich. De materialen en producten spelen een grote rol. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende kolen, briketten, aanmaakblokjes en grillplaten. Het begint met professionele grill, onze partner Van Gestel biedt verschillende professionele grills aan zoals de KOPA: een combinatie van een grill en een oven.


Door te grillen op een KOPA bereikt u optimale resultaten. Een KOPA houtskooloven tot wel 40% minder houtskool dan een open barbecue en is de bereidingstijd van het eten 35% sneller. Het as wordt verzameld in een bak in een gesloten ruimte aan de binnenkant van de grill. Zodoende is ook de hygiëne helemaal op orde. De warmte in de KOPA houtskooloven wordt geregeld door twee ventilatieopeningen. De onderste ventilatieopening is meestal gesloten, terwijl de bovenste ventilatieopening beweegt om de temperatuur te regelen die wordt weergegeven op de thermometer. De deur is licht van gewicht waardoor de oven makkelijk open en dicht gaat. De uitstekende isolatie zorgt ervoor dat u niet snel warmte verliest. Bekijk ook de video van de KOPA in de praktijk.

Dé perfecte combinatie van gril en oven; KOPA!

Het assortiment professioneel grillen is bij Van Gestel is nog veel groter. Verschillende maten, op houtskool, hout, gas, elektrisch; iedere professionele grill heeft zijn eigen specialiteit. Ontdek het assortiment en vind professionele grill die bij u past!
Grillen en roken

Aansluitend assortiment bij HANOS

Alles voor professioneel (buiten) koken

Bij HANOS vindt u alles voor professioneel grillen! Maak kennis met het assortiment: van houtskool tot chunks en van de mooiste stukken vlees tot rubs. 

Lees meer


Meer inspiratie

Non-food r

Non-food

Met ruim 20.000 artikelen is HANOS de non-food leverancier voor de horeca .

Lees hier meer