Horeca keukenbenodigdheden

Handig keukengerei voor iedere chef! We laten hieronder een selectie favoriete producten zien uit een aantal categorieën. Wilt u alles zien, ga dan direct naar ons ruime assortiment (groot)keuken benodigdheden.

Mise an place | Opslag | Stockeren

Droge voorraad

ban_mag04_voorraad_droog_1909_747x498.jpg

Met het modulaire systeem van OXO kunt u op een kleine ruimte efficiënt producten stockeren. Met het unieke pop-up dekselsysteem voor luchtdicht afsluiten. Leverbaar in maatvoeringen van 1 liter tot 3,7 liter.

Bekijk de producten

Gekoelde voorraad

Horeca keukenbenodigdheden

Stockeer voedsel beter en langer met de voorraadboxen van Araven. Eenvoudig te openen, hermetische afsluiting en diverse gekleurde clip ons voor dag- of ingrediëntaanduiding. Leverbaar in diverse maatvoeringen.

Bekijk de producten

Diepvries voorraad

ban_mag04_voorraad_diepvries_1909_747x498.jpg

Wilt u producten invriezen? Dat gaat het beste in de Alaska diepvriesbakken. Ze zijn BPA-vrij, vaatwasmachinebestendig, tot -30°C stabiel, stapelbaar en bovendien oven- en magnetronbestendig (voor ontdooien).

Bekijk de producten


Inductiepannen Demeyre

Deze sauspannetjes zijn geschikt voor inductie en perfect voor à la carte én menu koken. Zet de sauzen in basis klaar op een warmtebron en maak ze net voor het serveren af. Met makkelijke schenkrand.

Bekijk product


Meer pannen zien? Bekijk dan ook ons ruime assortiment pannen.

Bekijk alle pannen

Handige kitchentools

Bekijk hieronder enkele producten die u kunt inzetten om te komen tot creatieve gerechten. Met de kleine joy barbecues kunt u bijvoorbeeld in uw keuken kleine onderdelen van uw menu grillen op houtskool en met de snack teppanyaki laat u uw gasten zelf aan tafel bakken op de rvs grillplaat.

Meer zien?

Bekijk ons ruime assortiment benodigdheden voor de (groot)keuken.

Bekijk alle benodigdheden voor de keuken


Meer inspiratie

Non-food r

Non-food

Met ruim 20.000 artikelen is HANOS de non-food leverancier voor de horeca .

Lees hier meer