Hollandse Nieuwe

Vanaf 15 juni 2021 mogen we weer officieel spreken van een nieuw haringseizoen. Uiteraard is de Hollandse Nieuwe dan weer volop bij HANOS verkrijgbaar, maar ook alles dat u nodig heeft om de haring op de juiste wijze te presenteren. Denk aan: lekkere dillesaus, uitjes en augurkenblokjes tot verschillende wijnsoorten die goed passen bij de romige, ziltige smaak van de vettige haring. Laat u in de tussentijd alvast inspireren door verschillende haringrecepten om uw gast tijdens het haringseizoen mee te verrassen!

Haringrecepten

Hoewel de Hollandse nieuwe vaak zo gegeten wordt, is het ook een uitstekend ingrediënt om te verwerken in verrassende gerechten voor uw gasten. Op ons online platform FoodXperience delen we recepten van onze culinair adviseurs en vakgenoten. Wij lichten een aantal inspirerende haringrecepten voor u uit. Bekijk FoodXperience voor meer haringrecepten.

Klik op onderstaande button om alle haringrecepten te bekijken.

Bekijk alle haringrecepten

Haring met rode biet en appel | HANOS

Haring met rode biet en appel


Bekijk recept

Haring met komkommer en haringkaviaar | HANOS

Haring met komkommer en haringkaviaar


Bekijk recept

Haring met kropsla, avocado en appel | HANOS

Haring met kropsla, avocado en appel


Bekijk recept

Dille wafel met haring | HANOS

Dille wafel met haring


Bekijk recept

Bieten kroepoek met haring | HANOS

Bieten kroepoek met haring


Bekijk recept

Aardappelsalade met gefrituurde haring | HANOS

Aardappelsalade met (gefrituurde) haring


Bekijk recept

HANOS tip: OYESTER44

OYESTER44 is een Zeeuws-Brabantse oestervodka met ‘terroir’. Voor de bereiding van deze vodka worden alleen lokale ingrediënten gebruikt. Aan de basis van zuivere graanalcohol wordt een distillaat van oesters en een tinctuur van biologische pootaardappeltje toegevoegd. Als frisse elementen worden distillaten van Verveine en Citroenmelisse toegevoegd en de vodka wordt afgetopt met een paar druppels gefilterd Oosterscheldewater. Al deze ingrediënten zijn puur natuur, worden gecertificeerd duurzaam geteeld en verwerkt met de hand. OYESTER44 oestervodka past door haar smaak perfect bij allerlei visgerechten en bij schaal- en schelpdieren.

Meer over OYESTER44 OYESTER44 recepten

OYESTER44 | HANOS

Bent u nog geen klant?

Word nu klant van HANOS en krijg toegang tot het grootste en meest exclusieve assortiment voor al uw horecabenodigdheden in onze 20 groothandels én online.

Direct klant worden