Ontdek meer over IK KOOK BEWUST

Alle producten binnen de IK KOOK BEWUST-range voldoen altijd aan de drie pijlers: in het seizoen, duurzaam geproduceerd en van dichtbij. Bekijk de video en ontdek binnen 2 minuten waar de 3 pijlers voor staan.

Onafhankelijke toetsing

IK KOOK BEWUST (IKB) is doorlopend in ontwikkeling. Al in 2013 is de Stichting IK KOOK BEWUST opgericht als een samenwerkingsverband tussen Peter Klosse (smaakprofessor en oprichter Academie voor Gastronomie) en HANOS. Het doel van deze onafhankelijke stichting is om een bewuste en duurzame manier van koken bereikbaar maken voor zoveel mogelijk chefs. Om de verkoop van duurzame producten een extra impuls te geven, heeft HANOS - samen met de stichting - begin 2018 het IK KOOK BEWUST-assortiment opnieuw tegen het licht gehouden en de toetsingscriteria aangescherpt. Dit heeft geleid tot een duidelijkere profilering, een eigentijds nieuw logo en een sterkere focus op kleinschaligheid en herkomst.


Herkenbaarheid

In de HANOS zelfbedieningsgroothandels, in onze folders en magazines, op de website en in de digitale bestelomgeving staat bij alle producten binnen het IK KOOK BEWUST-assortiment het IK KOOK BEWUST-logo vermeld. In uw bestelomgeving kunt u ook filteren op deze categorie, zodat u in één oogopslag het totale aanbod kunt overzien. Daarnaast zijn er regelmatig diverse artikelen uit het IK KOOK BEWUST-assortiment voor u in de aanbieding. Met het kiezen van producten uit het IK KOOK BEWUST-assortiment weet u zeker dat u een verantwoorde en bewust keuze maakt!

Heeft u nog vragen over IK KOOK BEWUST?

Naar veelgestelde vragen    Bekijk het assortiment
 

5 redenen om te kiezen voor IK KOOK BEWUST:

  1. helpt bij het maken van een bewuste keuze
  2. biedt producten met een bijzonder verhaal
  3. eenvoudig herkenbaar assortiment met veel versproducten
  4. speelt in op de groeiende vraag naar duurzame en eerlijke producten
  5. steunt nadrukkelijk lokale en kleinschalige producenten