Inspiratie bij HANOS

HANOS is veel meer dan een horeca groothandel. Het is een plek waar gastronomie en ambacht samenkomen. Wij zijn er ook om u culinaire inspiratie te geven. Dit is dus dé plek om kennis en inspiratie op te doen. Lees alles over actuele thema’s, de nieuwste magazines, onze concepten, inspirerende verhalen van ander klanten en nog veel meer.

Sinterklaas | HANOS inspiratie

Sinterklaas

Sinterklaas is weer onderweg naar Nederland, ontdek ons speciale sinterklaas assortiment. Denk aan chocoladeletters, (gevuld) speculaas en strooigoed.

Bekijk ons Sint-aanbod

Feestdagen met een verhaal | HANOS inspiratie

Feestdagen met een verhaal

Beleef de feestdagen met een verhaal: Over onze producten, van onze specialisten, over onze smaken en over dat wat ons inspireert.

Ontdek de verhalen

Patisserie | HANOS inspiratie

Patisserie

Strakke tartelettes, verfijnde petits-fours, verrassende desserts en heerlijke chocolade; mooie patisserie laat harten sneller kloppen en ogen stralen.

Lees meer over patisserie

Magazine Patisserie

CONCEPTEN

Met onze concepten willen we u als ondernemer handvaten geven om uw omzet verder te verhogen en om nieuwe culinaire ideeën te ontwikkelen. U profiteert zo maximaal van onze expertise in het vakgebied.

FoodXperience | HANOS inspiratie

FoodXperience

Hét platform van HANOS voor inspirerende recepten, bijzondere verhalen van bekende chefs, handige tips&tricks en de laatste horeca-evenementen.

Ga naar FoodXperience

IK KOOK BEWUST | HANOS inspiratie

IK KOOK BEWUST

Ons concept IK KOOK BEWUST helpt u met het kiezen voor producten die in het seizoen, duurzaam geproduceerd en van dichtbij zijn. 

Ontdek IK KOOK BEWUST

Coffee Experience | HANOS inspiratie

Coffee Experience

Met ons concept Coffee Experience bieden we u een totaaloplossing op het gebied van koffie. Koffiebonen, apparatuur, kopjes, koffiekaarten. We regelen alles voor u.

Ga naar Coffee Experience

INSPIRERENDE KLANTVERHALEN

Maak kennis met ondernemers met lef en visie, die zowel oog hebben voor traditie als voor de toekomst, laat u inspireren.

Lees bijvoorbeeld het verhaal van NOVO Maastricht. NOVO’s filosofie is: “Het aanbod moet zich in alles onderscheiden, een eigen karakter kennen. Wij zoeken zorgvuldig naar onderscheidende smaken.” Zo ook naar een persoonlijke koffieblend. De klik met HANOS voelde hierin het beste. “Samen met hun specialisten kwamen we tot onze eigen blend met 100% arabicabonen".

Lees alle klantverhalen

Onze klanten aan het woord

INSPIRATIE PER THEMA

ban_inp_smaken_seizoen_champignon_1910_747x498.jpg

Het product

Aan de slag met vis, wild of bier? Hier vind u alle inspiratie per productgroep: vers, non-food, food en dranken.

Bekijk productinspiratie

ban_inp_smaken_seizoen_pompoen_1910_747x498.jpg

Smaken van het seizoen

Elk seizoen heeft zijn eigen smaken en ingrediënten voor het creëren van de beste gerechten. Wij inspireren u graag.

Bekijk alle smaken

ban_mag03_bites_werelds_1905_747x498.jpg

Thema's en specials

Op zoek naar inspiratie binnen een relevant culinair thema zoals ‘vegan’ of ‘casual dining’? Wij hebben enkele thema’s uitgelicht.

Bekijk thema's en specials

ACTIVITEITEN & MASTERCLASSES

Inspireren, innoveren en enthousiasmeren! Dat zijn de belangrijkste uitgangspunten die wij willen overbrengen tijdens masterclasses en activiteiten.

Bekijk onze evenementenkalender blijft op de hoogte van de horeca activiteiten, beurzen en culinaire evenementen in uw horeca groothandel.

Bekijk alle activiteiten

Activiteiten