Culinaire inspiratie bij HANOS

HANOS is meer dan een internationale horecagroothandel. U vindt bij ons niet alleen al uw horecabenodigdheden, maar ook al uw culinaire inspiratie en kennis onder één dak. Een plek waar ambacht en gastronomie samenkomen. Ontdek de actuele thema’s of maak hieronder direct een keuze en lees meer over onze concepten, inspirerende klantverhalen, culinaire inspiratie per thema of onze activiteiten & masterclasses.


Karakter van de winter

Karakter van de winter

Volop inspiratie voor de winter 2022

Met haar karakteristieke eigenschappen is de winter een hoogstaand gastronomisch seizoen. Het zijn de krachtige ingrediënten en stevige smaken die kenmerkend zijn voor de winter en de karakteristieke bereidingen die passen in dit seizoen. Met de verhalen en het vakmanschap van onze specialisten inspireren we u voor een winter vol karakter.

Laat u inspireren

Bezorgen en afhalen

Alles voor uw bezorg- en afhaalmenu

Kerst biedt u kansen om uw restaurant uit te breiden naar de tafels bij uw gasten thuis. Door een passend menu samen te stellen dat slim gebruik maakt van convenience producten en handige oplossingen voor afhalen en bezorgen, brengt u de culinaire beleving van uw keuken naar de huiskamer van uw gasten.

Lees meer

Valentijn assortiment

Valentijn

Valentijn: de ultieme dag van de liefde en hét moment voor u als horecaondernemer iets moois aan uw gasten te bieden. Valentijn is een moment om in feestelijke setting een beetje extra aandacht voor elkaar te hebben en uitgebreid te tafelen. Bekijk de mooiste producten voor Valentijn, vol rode kleuren, chocolade, rozen en de heerlijkste dranken.

Bekijk het assortiment

Wild hert | HANOS

Wild & gevogelte

HANOS is toonaangevend als het gaat om wild en gevogelte. Het hele jaar door, ook buiten het traditionele wildseizoen, gaat HANOS voor u op jacht naar de beste wildspecialiteiten. Onze visie is simpel: wild moet wild zijn. Lees meer over wild, laat u inspireren door recepten en verhalen en ontdek middels onze technische video's hoe u wild prepareert.

Meer over wild

Vega(n) shop

Vega(n) shop

Speel in op de groeiende vraag naar plant-based gerechten en zet vegan en/of vegetarische gerechten op uw kaart! Juist deze manier van bereiden geeft u als horecaondernemer de kans om gerechten met een creatieve insteek te serveren. In onze vega(n) shop vindt u alles om uw klanten een verantwoorde plant-based keuze te bieden.

Bekijk het aanbod

Convenience | HANOS

Culinaire convenience shop

Met de voorbereide producten van HANOS bent u verzekerd van de beste basis voor uw gerechten. Onze bereide producten komen uit eigen productie en van partners die uitsluitend werken met ingrediënten van topkwaliteit. Het enige wat u nog hoeft te doen is het ingrediënt te regenereren. Met uw creativiteit maakt u er uw gerecht van.

Bekijk convenience shop

Interessant voor u als horecaondernemer

Duurzame disposables

Verbod op plastic wegwerpartikelen

Per 3 juli 2021 geldt in de EU een verbod op plastic wegwerpartikelen, zoals rietjes, borden en bestek. Ook drank- en voedselverpakkingen van piepschuim en andere dunne plastic zakjes worden verboden. Voor u als horecaondernemer betekent dit dat u moet omschakelen naar een alternatief voor plastic wegwerpartikelen. Wij hebben de alternatieven voor u op een rij gezet.

Bekijk duurzame disposables

Statiegeld op petflessen

Statiegeld op kleine petflessen

Op 1 juli 2021 gaat een nieuw statiegeldsysteem in. Vanaf dat moment wordt ook statiegeld geheven op kleine plastic flessen van frisdranken en waters (petflessen). Dat brengt natuurlijk veel veranderingen met zich mee - voor HANOS, maar ook voor u. De belangrijkste veranderingen zetten we voor u op een rij.

Lees meer


Volg een online workshop of masterclass

Livestreams workshops & masterclasses

Laat u inspireren! Een aantal workshops & masterclasses vinden doorgang via een livestream. Zo kunnen we u op afstand blijven inspireren. Bekijk de geplande livestreams en zet de data alvast in uw agenda.

Bekijk livestreams terug

Livestreams | HANOS

 

CONCEPTEN

FoodXperience

FoodXperience

Hét platform van HANOS voor inspirerende recepten, bijzondere verhalen van bekende chefs, handige tips&tricks en de laatste horeca-evenementen.

Ga naar FoodXperience

Ik kook bewust

IK KOOK BEWUST

Ons concept IK KOOK BEWUST helpt u met het kiezen voor producten die in het seizoen, duurzaam geproduceerd en van dichtbij zijn. 

Ontdek IK KOOK BEWUST

Coffee & Tea Experience

Coffee & Tea Experience

Met ons concept Coffee & Tea Experience bieden we u een totaaloplossing op het gebied van koffie en thee. De smaken, kopjes, koffie- en theekaarten. We regelen alles voor u.

Ga naar Coffee & Tea Experience


INSPIRERENDE KLANTVERHALEN

Maak kennis met ondernemers met lef en visie, die zowel oog hebben voor traditie als voor de toekomst, laat u inspireren.

Bijvoorbeeld het verhaal van Restraurant Oxalis in Wervershoof.

Lees alle klantverhalen


INSPIRATIE PER THEMA

ban_inp_smaken_seizoen_champignon_1910_747x498.jpg

Het product

Aan de slag met vis, wild of bier? Hier vind u alle inspiratie per productgroep: vers, non-food, food en dranken.

Bekijk productinspiratie

ban_inp_smaken_seizoen_pompoen_1910_747x498.jpg

Smaken van het seizoen

Elk seizoen heeft zijn eigen smaken en ingrediënten voor het creëren van de beste gerechten. Wij inspireren u graag.

Bekijk alle smaken

ban_mag03_bites_werelds_1905_747x498.jpg

Thema's en specials

Op zoek naar inspiratie binnen een relevant culinair thema zoals ‘vegan’ of ‘casual dining’? Wij hebben enkele thema’s uitgelicht.

Bekijk thema's en specials

winter_vis_1200x1200.png