Pizzatopping

Pizzatoppings

De juiste pizzatopping kiezen? HANOS helpt u!

Een pizza beleggen kan met veel verschillende ingrediënten. Het leuke van een pizza is dus dat u er eindeloos mee kunt variëren. Een belangrijk ingrediënt van een pizza is de topping. In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan pizzatoppings, allemaal met een eigen unieke samenstelling. Dit zorgt voor een kenmerkend smeltgedrag en een onderscheidende smaak. 

Wilt u weten welke topping past bij uw pizza's? Hieronder zetten wij een aantal van de meestgebruikte toppings voor u op een rij.

Fior di latte

Fior di latte

Dé perfecte mozzarella voor op een authentieke pizza.

Fior di latte is een type mozzarella gemaakt van koemelk uit de omgeving van Napels. Veel pizzeria's werken met deze kaas vanwege de heerlijke smaak en het goede smeltgedrag. Verpakt in een zak van 1500 gram.

Bekijk product

Burrata

Burrata

Vanaf de buitenkant lijkt burrata bijzonder veel op mozzarella. Heeft u burrata in de hand, voelt u een duidelijk verschil. Burrata is zachter, gevuld met room. Perfect op het laatst mee af te toppen.

Bekijk product

Buffelmozzarella

Buffelmozzarella

De enige echte buffelmozzarella uit Campania. Geeft in dikke plakken gesneden of getrokken een prachtig rustiek effect en de smaak is subliem.
 

Bekijk product

Mozzarellamix 40+

Mozzarella 40+

De ‘pizzakoning’ onder de kazen, van oudsher de basis van een originele Italiaanse pizza. Mozzarella wordt gemaakt van verse melk en is daardoor duurder dan een pizzatopping.

Bekijk product

Pizzatopping classic

Pizzatopping classic

De belangrijkste ingrediënten van deze pizzatopping zijn palmolie en het melkeiwit caseïne. De smaak is neutraal met een mooi smeltgedrag. Het product bevat geen verse melk, de prijs is echter gunstig.

Bekijk product

Pizzakaas 48+

Pizzakaas 48+

Gemaakt van 100% Nederlandse foliekaas. Het vetpercentage van 48+ betekent dat het om Goudse kaas gaat. Pizzakaas heeft meer smaak dan mozzarella of een topping

Bekijk product

Roodzuivel mix 45+

Roodzuivel mix 45+

Een mix die bestaat uit 50% Goudse kaas en 50% ‘Mature Irish Cheddar’. De kaasmix heeft een mooi smeltgedrag en is daardoor goed warm te gebruiken, maar door de kleur ook leuk om te verwerken in koude gerechten.

Bekijk product

Gorgonzola blokjes

Gorgonzola blokjes

De befaamde Gorgonzola van Igor. De smaak is romig en mild. Het smeltgedrag is perfect voor op creaties die u wat pittiger wilt gratineren.

Bekijk product

Vegan raspkaas

Vegan raspkaas - 4 mm

Smakelijk alternatief voor kaas. De vegan kaas is op basis van water, kokosolie en zetmeel en heeft een mooi smeltgedrag.

Bekijk product

Pizzatopping 60/40

Pizzamix 60/40

Deze mix bevat 60% Goudse kaas en 40% pizzatopping. De pizzatopping heeft een neutrale smaak en is daardoor goed te mixen met Goudse kaas. Dankzij de mix met pizzatopping gunstig van prijs.

Bekijk product

Meer pizzatoppings?

Met ruim 750 verschillende soorten kaas is HANOS dé kaasgroothandel. Met zoveel soorten kaas vindt u altijd een topping die bij uw pizza past. Bekijk ons assortiment hieronder.

Bekijk kaasassortiment


Meer inspiratie

Pizza

Alles voor uw professionele pizza

We laten u graag kennismaken met ons assortiment en geven een aantal 'pizzageheimen' vrij.

Lees alles over pizza