Kaja Interieurs

Kaja

Dé partner voor de brede hospitalitybranche

Kaja ziet mensen als gast. Overal. Klanten, medewerkers, bezoekers, bewoners, patiënten of cliënten. We zijn te gast in een omgeving. Soms om kortstondig te wachten, soms om elkaar na lange tijd weer te ontmoeten, soms om samen lekker te ontspannen, soms voor een langdurig verblijf. Het is de totale herinnering aan zo’n een bezoek of verblijf, die blijft. Het interieur, de inrichting of meubelen in de omgeving spelen een essentiële rol bij het welzijn en de beleving van elke gast. Daar zijn wij van overtuigd.

We kennen de ins & outs van maatwerk, hanteren een uitgebreide collectie kwaliteitsmeubelen voor binnen & buiten, zijn onafhankelijk van sfeer, stijl & budget en gaan voor een full service aanpak.

Meer over Kaja


Als we naar onze collectie kijken, zeggen we in één woord: perfect.
Ook hier zijn materialen erg belangrijk. Zóveel kleuren en structuren in stoffering. Of dit nu elegant moet zijn of stoer we hebben het. Maar ook hier blijft de keuze bij de klant want wist je dat we meer dan 200 stoelen hebben die personaliseerbaar zijn? Dit vind je duidelijk in ons collectieboek, herkenbaar aan het waaier icoon. Daarnaast een flinke keuze in tafelonderstellen te combineren met echt hout of melamine.

Snel iets nodig? Dit vind je duidelijk in ons collectieboek bij de modellen met een doos icoontje? Dat houdt in dat het op voorraad is of snel leverbaar, voor degene die vandaag nog wil beginnen met het inrichten van de zaak.

Kaja Collectieboek 2024

Kaja Collectieboek 2024 – Hospitality Design

Ontdek de nieuwe collectie van Kaja. Een uitgebreide collectie meubilair speciaal voor jullie geselecteerd. Met bewezen toppers en geweldige nieuwkomers. Stuk voor stuk horecakwaliteit waar jullie je gasten van kunnen laten genieten en waarmee je de juiste uitstraling aan je zaak geeft. Te bewonderen in ons nieuwe collectieboek 2024!

Voor onze buitencollectie hebben we goed gekeken naar de juiste combinatie materialen. We willen dat het UV bestendig is zodat de kleuren lang blijven zoals bedoeld zijn. En naar het juiste weerbestendig materiaal, want een verroeste stoel staat nergens mooi. Maar het moest ook ‘anders dan anders’, dus vind je modern kunststof, rotan, wicker, kunststof draad, hout en aluminium materialen gecombineerd in de mooiste collectie.

Vraag het collectieboek 2024 GRATIS aan


ban_han_wintermagazine_stefanie_aarninkhof_747x498.jpg

Maak kennis met de handen die interieurs vormen

“Eén gedeelde passie met mijn collega’s om horeca interieurs te ontwerpen. Ik ben trots op de interieurs die we al hebben mogen designen”, vertelt interieurdesigner Stefanie Aarninkhof van Kaja. Ze neemt ons mee in de wereld van interieur, de werkwijze van Kaja en de beantwoord de vraag: wat is in deze tijd nou ‘trending’ op het gebied van interieur?

Lees hier meer


Van Gestel & Studio Senses

Kaja werkt nauw samen met Van Gestel en Studio Senses. Van Gestel Grootkeukentechniek kan uw helpen met de volledige inrichting van uw keuken, waarbij rekening wordt gehouden met alle gewenste functionaliteiten. Studio Senses is hét experience center waar beide samenkomen en waar u terecht kunt voor een professionele sfeer- en smaakbeleving


Kaja

Bekijk door Kaja gerealiseerde projecten.

Kaja

Lees meer over Kaja.

Kaja

Lees hoe Kaja in 6 stappen het perfecte ontwerp voor u creëert.

Catalogus | Kaja Interieurs

Doe online inspiratie op in de laatste magazines van Kaja.

Kaja

Bekijk de nieuwste collectie van Kaja.

Kaja

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Kaja.


HANOS partners

HANOS heeft een aantal partners waarmee wij u een totaaloplossing bieden voor al uw horeca-gerelateerde vraagstukken. Bekijk onze partners en ontdek wat zij voor uw onderneming kunnen betekenen.

Meer over onze partners