Welkom bij HANOS

Met slechts uw KVK-nummer en 5 minuten van uw tijd schrijft u zich eenvoudig in als klant. Met uw wereldpas krijgt u toegang tot alle HANOS vestigingen.

1. Registreer u eenvoudig via het formulier.
2. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen.
3. Haal uw pas op in uw dichtsbijzijnde HANOS vestiging.


Bent u al klant, maar bent u uw pas verloren? Neem dan contact op met de receptie.

Bent u ook geïnteresseerd in bezorging?
De mogelijkheid tot bezorging hangt af van afname en ordergrootte, wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Laat direct uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Klant worden bij HANOS

  • Persoonlijk advies en maatoplossingen
  • Tal van inspirerende activiteiten
  • Food, non-food en heel veel vers onder één dak
  • Ruim 120.000 artikelen

Bezorging bij HANOS

Bezorgen via HANOS

Wij begrijpen dat u als professionele klant uw aankopen het liefst online bestelt en bezorgd krijgt. Het bestellen bij HANOS gaat snel en eenvoudig via onze online shop, waarin u de mogelijkheid hebt meerdere bestellijsten samen te stellen en een persoonlijk assortiment te beheren.

Met zo’n 300 vrachtwagens en eigen chauffeurs zorgen wij er vervolgens voor dat uw bestelde producten binnen de afgesproken levertijd in uw keuken worden bezorgd. Dit faciliteren wij al voor heel veel andere klanten.

Lees meer over bezorging

Uw internationale horecagroothandel

HANOS is de internationale horecagroothandel en totaalleverancier voor de hele horecabranche, grootverbruikers- en bedrijvenmarkt. Met ruim 3.000 medewerkers, 25 vestigingen en distributiecentra en ruim 300 vrachtwagens bedienen wij onze klanten in Nederland, België en Duitsland. Van gastronomie tot fastservice en van Texel tot Antwerpen, we ondersteunen op ieder gebied en op elke locatie. Naast een groot en veelzijdig assortiment biedt HANOS meer.

Lees meer over HANOS

Uw internationale horecagroothandel

Inspiratie en advies

Inspireren, innoveren en enthousiasmeren! Dat zijn de belangrijkste uitgangspunten die wij willen overbrengen tijdens masterclasses en activiteiten.

FoodXperience

FoodXperience is onze online community waar u als horecaprofessional uw dagelijkse dosis recepten, tips&tricks, inspiratie en meer kunt halen.

Wij ontzorgen

Of het nu gaat om het samenstellen van uw wijnkaart, het fileren en portioneren van uw vis of het uitbenen van uw gevogelte en wild: wij ontzorgen u.

Een werelds én lokaal assortiment

Van Iberico varkensvlees uit Spanje tot Zweeds Gårdsgris Boerderijvarken. Van meer dan 25 slasoorten tot eetbare bloemen en kruiden van eigen bodem.
Onze klanten aan het woord

Onze klanten aan het woord

HANOS omarmt ondernemerschap. Wij stellen alles in het werk om ondernemers in de horeca en gastvrijheid te inspireren en zo hun business te versterken. Om in een snel veranderende wereld te kunnen overleven, laat staan succes te boeken, moet je durven kiezen. Want alleen met gedurfde keuzes creëer je onderscheid.

Daarom hebben we voor u een aantal inspirerende verhalen van klanten en partners op een rijtje gezet. Maak kennis met ondernemers met lef en visie, die zowel oog hebben voor traditie als voor de toekomst.

Lees inspirerende klantverhalen


Word ook HANOS-klant en krijg toegang tot het grootste en meest exclusieve assortiment voor al uw horecabenodigdheden in onze 20 groothandels.